Filteren

 

Grote boilers 100 liter Masterwatt boiler 100 liter

Masterwatt boiler 100 liter

Masterwatt 100 liter boiler

Wil jij jouw gezin graag voorzien van warm water in huis? Dan ben je aan het juiste adres. Met een Masterwatt 100 liter boiler geniet namelijk jouw hele gezin van warm water! Lees verder.

Masterwatt 100 liter boiler

Een Masterwatt 100 liter boiler is geschikt voor huishoudens van 3 à 4 personen. Dit betekent dat die 3 à 4 personen allemaal kunnen genieten van een warme douche. Deze elektrische boilers voorzien de gehele woning van warm water, en je hoeft ook niet te wachten tot het water is opgewarmd. Je tapt dit meteen!

Voordelen van een grote boiler:

 • Overal in huis voorzien van warm water;

 • Je hebt geen gasaansluiting nodig;

 • Je tapt direct warm water en bespaart dus water;

 • Lange levensduur.

Masterwatt is een echte specialist

Je kunt op Masterwatt rekenen als je een échte specialist nodig hebt in elektrisch verwarmen. De organisatie biedt namelijk technisch advies, producten van kwaliteit en uitstekende service. Hiermee hoopt Masterwatt een goede bijdrage te leveren aan de energietransitie. En daar zijn ze lekker mee bezig! Lees hier meer over Masterwatt.

Welke boiler kiezen?

Je wil een boiler, leuk! Nu nog bepalen welke grootte je nodig hebt. Om je hier een handje bij te helpen, hebben wij het onderstaande overzicht gemaakt. Let wel op dat dit gemiddelden zijn. De exacte hoeveelheid hangt namelijk af van factoren zoals bijvoorbeeld je douchekop.

 • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

 • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

 • 60 liter: geschikt voor een gemiddeld tweepersoonshuishouden;

 • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

 • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

 • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

 • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Als jij niet weet welke boiler het beste bij jou past, neem dan een kijkje bij onze keuzehulp de Boilerwijzer. Na een aantal vragen weet jij direct welke boiler het beste bij jou past.

Boiler installatieservice van Boilergigant

Hulp nodig bij het installeren van je nieuwe boiler? Wij staan voor je klaar. Want wanneer je kiest voor onze installatieservice komt er een erkende monteur bij je langs. Die zal alles tot in de puntjes voor je regelen, zodat jij moeiteloos kunt gaan genieten van warm water. Ideaal toch? Bekijk alle informatie bij montage en installatie en vink de service aan tijdens het bestellen!

Bespaar met Comfortsaver

Op zoek naar manieren om extra te besparen in huis? Met Comfortsaver bespaar je moeiteloos een beetje meer: tot wel 50% water en 30% energie. Goed voor de rekeningen dus! Benieuwd naar andere handige tools? Bekijk alle accessoires.

Contact met Boilergigant

Met vragen kun je altijd bij ons terecht. Twijfel dus niet en neem gerust contact op via de chat, mail of telefoon.