Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht gevuld
Montage
Vermogen
Stilstandsverlies
Opwarmtijd van 10 c 65 c
 

Keukenboilers 10 liter Inventum boiler 10 liter

Inventum boiler 10 liter

Inventum 10 liter keukenboiler

Als je snel warm water in de keuken wilt hebben is de Inventum 10 liter keukenboiler perfect voor jou. Doordat de boiler compact is kun je hem makkelijk plaatsen in de keuken. Hierdoor blijft jouw keuken een strakke look houden. Wil je meer weten over deze keukenboilers? Lees verder.

Over Inventum

Het bedrijf Inventum is in 1908 opgericht door Alexander Vosmaer. Wat begon met het produceren van strijkijzers en beddenkruiken is uitgegroeid tot een bedrijf dat boilers, ventilatiewarmtepompen en kokend water apparatuur ontwikkeld. Lees meer over Inventum.

Inventum 10 liter keukenboiler

Een Inventum 10 liter keukenboiler is perfect voor wanneer je gemiddeld warm water gebruikt. Omdat de afstand tussen de boiler en kraan klein is wordt het warmteverlies minimaal. Er zijn verschillende mogelijkheden om de boiler te plaatsen. Namelijk achter de plint (plintboiler) en in het keukenkastje (close in boiler).

Een aantal feiten over de Inventum 10 liter keukenboiler:

  • Verschillende type boilers beschikbaar.

  • Levert direct warm water.

  • Neemt weinig ruimte in beslag.

De verschillende keukenboilers

Een 10 liter boiler is niet voor iedereen geschikt. Het kan natuurlijk zijn dat je meer of minder water in de keuken nodig hebt. We verduidelijken de verschillen graag voor je.

  • 5 liter: Is geschikt voor weinig warm water in de keuken (handen wassen).

  • 15 liter: Is geschikt voor groot gebruik van warm water in de keuken (handen wassen, pannen vullen en afwassen)

  • 20 liter: Is geschikt voor een keuken waar veel warm water wordt gebruikt (restaurant, handen wassen, pannen vullen, vaat afspoelen).

Grote boiler van Inventum

Naast kleine boilers verkoopt Inventum ook grote boilers. Deze zijn geschikt om meer warm water te leveren dan alleen in de keuken. Een voorbeeld hiervan is een boiler die warm water levert voor de badkamer. Hier kan van gedoucht worden en de wasbak van gebruikt worden. Met een Inventum grote boiler kan je tot wel 25% energie besparen.

Montage voor een keukenboiler

Niet iedereen ziet de montage van de nieuwe boiler zitten, dit snappen wij goed. Daarom hebben wij een montageoptie opgericht. Hier is gemakkelijk gebruik van te maken door tijdens het bestellen de montageoptie aan te vinken. Hierna krijgt een monteur een melding en zal hij binnen 48 uur telefonisch contact opnemen. Op de afgesproken dag zal de boiler op juiste wijze geplaatst worden. Ontdek de montageservice pagina.

Contact met Boilergigant

Wij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden. Ons team aan boiler experts kun je makkelijk bereiken via een chat, telefonisch of de mail.