Filteren

Vermogen
Gewicht
 

Elektrisch verwarmen Elektrische convectoren Inovario

Elektrische convectoren Inovario

Met de elektrische convectoren Inovario is jouw kamer binnen no-time opgewarmd. De elektrische convector doet hetzelfde als een radiator: het creëert warmte. Het gebeurt alleen op een andere manier. De warmte wordt namelijk gecreëerd met behulp van elektriciteit. De radiator trekt koude lucht aan die hij vervolgens opwarmd. De elektrische convector is compact formaat waardoor je deze makkelijk in kleine kamers kwijt kan. Ben jij dus op zoek  naar een verwarming voor in jouw badkamer, slaapkamer, hal of keuken? Dan ben je op het juiste adres!

Een aantal voordelen van elektrische convectoren Inovario op een rijtje:

  • Geschikt voor kleine en middelgrote ruimtes
  • Jouw kamer is binnen no-time verwarmd
  • Milieuvriendelijk
  • Verschillende modellen en types zodat er altijd iets voor jou bij zit
  • Inclusief bevestigingsmateriaal zodat jij deze makkelijk kan plaatsen
  • Tot 21% lagere elektriciteitskosten

Bij Boilergigant verkopen wij naast elektrische convectoren ook elektrische boilers. Ben jij op zoek naar een boiler? Bekijk dan onze Boilerwijzer en ontdek welke boiler bij jouw huishouden past.

Convector verwarming

Elektrisch verwarmen klinkt snel en voordelig, maar hoe werkt dat dan precies? Je kan de elektrische convectoren Inovario vergelijken met een verwarming, maar toch is de werking van deze verwarming iets anders. Convectie is een ander woord voor opstijgende warme lucht. De warme lucht stijgt en koude lucht zakt naar de grond. De convector zuigt als het ware de koude lucht naar binnen, die wordt opgewarmd waarna deze warme lucht weer wordt vrijgegeven. Deze opwarming vindt plaats in de convector door verwarmde plaatjes, staafjes of draden. Het is dus een heteluchtverwarming die de koude lucht opwarmd en warme lucht weer verspreid. De elektrische convector warmt jouw kleine tot middelgrote kamer binnen no-time op.

Waarom elektrisch verwarmen?

Nu denk je misschien, een normale verwarming werkt prima, waarom zou ik overstappen naar elektrisch verwarmen? Elektrisch verwarmen is niet alleen voordelig, maar ook nog eens heel veilig. Door over te stappen van gas naar elektriciteit verwarming hoef jij je geen zorgen te maken om CO-vergiftiging op te lopen. Daarnaast is de elektrische verwarming erg makkelijk te installeren. De voordelige prijs van de verwarming is erg leuk, maar de installatie is nog leuker. Je hoeft namelijk geen gaten te boren of op zoek te gaan naar waterleidingen. De radiator kan je namelijk makkelijk aan jouw muur hangen zonder dat je er verder nog naar om hoeft te kijken. Zo verwarm jij snel en veilig jouw kamer op!

Elektrische badkamer radiator

Nu vraag je je misschien af, kan ik een elektrische convector inovario ook in mijn badkamer plaatsen? Natuurlijk kan dat! Door het kleine en compacte formaat van de verwarming past deze zelfs in jouw badkamer. Daarnaast staat de elektrische convector ook nog eens mooi in jouw interieur. Door het compacte formaat en de strakke uitstraling van de verwarming wordt deze ook gewaardeerd door interieur liefhebbers. De elektrische verwarming is compact van maat en wordt laag boven de vloer gemonteerd. Door de spatwaterdichte IP-24 bescherming hoef jij je geen zorgen te maken dat de elektrische convector kapot gaat. Het is daarom het ideale apparaat om jouw badkamer elektrisch mee te verwarmen.

Elektrische verwarmingen bij Boilergigant

Bij Boilergigant bieden wij elektrische convectoren aan van het merk Inovario. Waarom moet jij kiezen voor het merk Inovario? Met de radiatoren van Inovario kan jij tot wel 21% aan elektriciteitskosten besparen. Dit komt doordat de convectoren erg slim zijn in het besparen van energie. Zo kan de verwarming zien wanneer jij per ongeluk jouw raam open hebt staan en zal het deze onnodige lucht niet verwarmen. Ook biedt deze elektrische verwarming een adaptieve start met aan / uit functie waardoor het jou optimale comfort biedt en energie bespaart.

Contact | Elektrische Convectoren Inovario

Heb jij vragen over de elektrische convectoren inovario? Neem dan een kijkje op onze klantenservice pagina. Onze boiler expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen over elektrische convectoren, boilers en andere warm water producten te beantwoorden. Bel, chat of mail met Marcel om al jouw vragen te stellen.