Kokend water kranen Selsiuz reservoirs Selsiuz Titanium Single boiler

Selsiuz Titanium Single boiler

Selsiuz Titanium Single boiler

De Selsiuz Titanium Single boiler zorgt ervoor dat jij kokend water kunt tappen. Ben je dus op zoek naar een boiler die jou direct voorziet van kokend water? Dan is deze boiler perfect. Want dankzij het titanium materiaal is hij ook nog eens super duurzaam. Lees meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-single-boiler-met-haaks-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Single boiler met Haaks kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-single-boiler-met-rond-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Single boiler met Rond kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-single-boiler-met-xl-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Single boiler met XL kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-single-boiler-met-gessi-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Single boiler met Motif kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-single-boiler-met-osiris-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Single boiler met Osiris kraan

Selsiuz Titanium Single boiler

De Selsiuz Titanium Single boiler is hetzelfde als de Selsiuz Single boiler, maar dan in een ander jasje. Een nieuwer en beter jasje. Wat hetzelfde is gebleven, is de werking van de boiler. Hij voorziet je namelijk nog steeds direct van direct kokend water. Wel is het materiaal van dit type anders, het is gemaakt van titanium. Titanium is een sterk materiaal dat vrijwel overal tegen kan. Denk bijvoorbeeld aan kalk of corrosie. Het titanium zorgt ervoor dat de boiler duurzaam is en een lange levensduur heeft. Twijfel je of deze boiler bij jou past? Bekijk dan eens de andere mogelijkheden:

Voordelen van de Titanium Single boiler

  • Kokend water zonder hierop te hoeven wachten;

  • Reservoir van titanium, wat helpt met een lange levensduur;

  • Je bespaart op water;

  • Te combineren met alle Selsiuz kokend water kranen.

Een Selsiuz voor iedereen

Het uitkiezen van een kraan is natuurlijk persoonlijk, maar bij Selsiuz is dat geen probleem. Het merk staat er namelijk om bekend dat iedereen hier een kraan kan vinden die bij hem of haar past. Heb je dus specifieke wensen? Dan is de kans groot dat je de perfecte match bij Selsiuz vindt!

Welke kokend water kranen zijn er?

De Titanium Single boiler kun je gebruiken in combinatie met een aantal kranen. Daarom is het fijn om te weten wat de mogelijkheden en de verschillen zijn.

Kokend water kraan laten monteren door Boilergigant

Gemak is belangrijk en voorzien wij jou er graag van. Daarom kun je ook op ons rekenen voor de montage van jouw nieuwe boiler en/of kokend water kraan. Heb je zelf geen tijd of zin om je hierover te buigen? Laat het dan gerust aan één van onze erkende specialisten over. Zo geniet jij van gemak en voor je het weet ook van je nieuwe aanwinst! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Extra besparen zonder extra moeite?

Meer besparen zonder hier meer moeite voor te doen, dat klinkt natuurlijk heerlijk. Maar wist je dat dit ook echt mogelijk is? Met Comfortsaver bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie, terwijl je hier zelf niets voor hoeft te doen. Zo profiteer je dus gemakkelijk van lagere rekeningen!

Contact met Boilergigant

Vragen zijn er om beantwoord te worden. Twijfel dus niet en neem gerust contact met ons op. Via de chat, mail of telefoon helpt een van onze experts jou graag verder.

Filteren

Type water
Tappatroon
Hoeveelheid 100 c
Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Toon meer
Kleur
Toon meer