Filteren

Vorm uitloop kraan
Kleur
 

Kokend water kranen Selsiuz reservoirs Selsiuz Cool

Selsiuz Cool

Selsiuz Cool

De Selsiuz Cool is geen boiler, maar een toevoeging op jouw boiler. Je tapt nu namelijk niet alleen koud, warm en kokend water, maar ook gekoeld en bruisend water. Perfect dus als je net een beetje meer wil. Lees meer.

Selsiuz Cool

De Selsiuz Cool is geen boiler. Je kunt hem wel toevoegen aan jouw boiler. Op die manier breid je de mogelijkheden van jouw kokend water kraan uit. Met de Cool geniet je naast kokend, warm en koud water ook van gekoeld en bruisend water. Zo heb je dus altijd bij de hand waar je zin in hebt. Weet je nog niet welke boiler je nodig hebt? Bekijk ze dan gerust allemaal:

Voordelen van de Cool

  • Direct kokend water tot je beschikking;

  • Uitbreiding waarmee je ook warm, koud, gekoeld en bruisend water tapt;

  • Je bespaart enorm op water;

  • Combineren is mogelijk met een Selsiuz kokend water kraan naar keuze.

Selsiuz schittert overal

Selsiuz is een groot en geliefd Nederlands merk. De kans is dan ook groot dat je wel eens een Selsiuz kokend water kraan voorbij hebt zien komen. Misschien heeft jouw familielid of kennis er wel een, of staat er eentje bij jou op kantoor. Of misschien heb je ze ooit voorbij zien komen op tv, want daar schitteren ze ook van tijd tot tijd!

Welke kokend water kraan moet ik kiezen?

Je kunt de Cool combineren met verschillende kranen. Daarom is het handig om te weten welke mogelijkheden je hebt en wat de verschillen zijn.

Montageservice van Boilergigant

Kijk je liever toe terwijl jouw nieuwe boiler of kraan wordt gemonteerd? Maak dan gebruik van onze montageservice. Je ontvangt dan namelijk een erkende specialist aan huis die alles van begin tot eind in orde maakt. Zo heb jij hier geen omkijken naar, maar kun je wel in no time gebruik maken van je nieuwe aanwinst. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Kalkprobleem? Zo los je het voorgoed op

Kalk verwijderen kan voelen als dweilen met de kraan open. Negen van de tien keer komt het immers gewoon weer terug. Reken daarom op Kalkloos voor het oplossen van dit probleem. Met deze waterontharder voorkom je namelijk de kalk- en roestvorming in de badkamer en keuken. Zo los je jouw kalkprobleem dus voorgoed op!

Contact met Boilergigant

Wij vinden het belangrijk dat jij niet met vragen rond blijft lopen. Daarom staan onze experts graag voor je klaar. Chat, mail of bel dus gerust en krijg antwoord op al je vragen!