Filteren

Type water
Tappatroon
Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Toon meer
Kleur
Toon meer
 

Kokend water kranen Selsiuz reservoirs Selsiuz Titanium Combi extra boiler

Selsiuz Titanium Combi extra boiler

Selsiuz Titanium combi extra boiler

De Selsiuz Titanium Combi extra boiler zorgt naast kokend water ook voor onbeperkt warm water. Gebruik je veel warm water en wil je ook kokend water in een handomdraai? Dan is dit de ideale boiler voor jou. Lees meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-combi-extra-boiler-met-haaks-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Combi extra boiler met Haaks kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-combi-boiler-met-rond-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Combi extra boiler met Rond kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-combi-boiler-met-xl-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Combi extra boiler met XL kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-combi-boiler-met-gessi-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Combi extra boiler met Gessi kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-titanium-combi-boiler-met-osiris-kraan.jpg

Selsiuz Titanium Combi extra boiler met Osiris kraan

Selsiuz Titanium Combi extra boiler

De Selsiuz Titanium Combi extra boilers zijn vergelijkbaar met de Selsiuz Combi extra boilers. Ze voorzien je namelijk beide van kokend en onbeperkt warm water. Het enige verschil tussen de twee is het materiaal van het reservoir. De Titanium Combi extra boilers zijn namelijk gemaakt van titanium. Dit materiaal is sterk en kan goed tegen onder andere kalk, corrosie en temperatuurschommelingen. Het titanium materiaal maakt de boilers ook duurzaam en zorgt voor een lange levensduur. Denk je dat een andere boiler misschien beter bij jou past? Bekijk dan vooral alle opties:

Voordelen van de Titanium Combi extra boiler

  • Kokend water in een handomdraai;

  • Onbeperkt warm water tot je beschikking;

  • Duurzaam reservoir van titanium;

  • Combineren is mogelijk met alle Selsiuz kokend water kranen.

Vind jouw droomkraan bij Selsiuz

Selsiuz vind het belangrijk dat iedereen zijn droomkraan kan vinden. Daarom kun je bij het merk terecht voor veel verschillende opties. Je hebt vrijheid in het kiezen van het design, de afwerking, de functies en meer. Zo vind je altijd de kraan die het beste bij jou past.

De verschillende kokend water kranen

De Titanium Combi extra boiler kan met verschillende kranen gecombineerd worden. Daarom is het handig om te weten welke combinaties je kunt maken en welke verschillen er zijn.

Montageservice van Boilergigant

Besteed jij de montage ook liever uit? Maak dan gebruik van onze montageservice, waarbij wij het gehele proces van jou overnemen. Je ontvangt een erkende specialist aan huis die alles voor je in orde maakt, zodat jij in no time kunt gaan genieten van jouw nieuwe aanwinst. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Vaarwel zeggen tegen kalk?

Kalkvorming is een strijd waar veel van ons niet altijd zin in hebben. Kies daarom voor jouw eigen gemak en ga voor Kalkloos. Deze waterontharder voorkomt namelijk de kalk- en roestvorming in jouw badkamer en/of keuken. Zo kun je officieel vaarwel zeggen tegen kalk! Zeker in combinatie met de Titanium boilers van Selsiuz.

Contact opnemen met Boilergigant

Heb je nog vragen? Dan moeten die natuurlijk beantwoord worden. Twijfel dus niet om contact op te nemen en chat, mail of bel ons gerust. Een van onze experts helpt jou met veel plezier verder.