Filteren

Materiaal boilervat
Hoeveelheid 100 c
Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Kleur
Toon meer
 

Kokend water kranen Selsiuz reservoirs Selsiuz Combi extra boiler

Selsiuz Combi extra boiler

Selsiuz Combi extra boiler

De Selsiuz Combi extra boiler voorziet jou naast kokend water ook nog van onbeperkt warm water. Gebruik je dus graag warm water én wil je kokend water binnen handbereik? Dan is dit de perfecte boiler voor jou. Lees meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-combi-extra-boiler-met-haaks-kraan.jpg

Selsiuz Combi extra boiler met Haaks kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-combi-extra-boiler-met-rond-kraan.jpg

Selsiuz Combi extra boiler met Rond kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-combi-extra-boiler-met-xl-kraan.jpg

Selsiuz Combi extra boiler met XL kraan

Selsiuz Combi extra boiler

Een Selsiuz Combi extra boiler is een stap hoger dan de Selsiuz Single boiler. Hiermee tap je namelijk ook direct kokend water, maar je tapt ook nog eens onbeperkt warm water. Dat is eigenlijk het grootste verschil tussen de twee. Dus ben je een warm water liefhebber? Dan is de Combi extra boiler zeker aan te raden. Twijfel je nog een beetje over de boiler? Bekijk dan vooral ook de andere mogelijkheden:

Voordelen van de Combi extra boiler

  • Meteen kokend water tappen;

  • Naast kokend water ook onbeperkt warm water;

  • Waterbesparend;

  • Gemakkelijk te (laten) installeren.

Altijd een Selsiuz die bij jou past

Selsiuz staat erom bekend dat ze zo’n breed assortiment hebben, dat iedereen er wel een kraan kan vinden. Vandaar ook het motto van het merk: Altijd een kraan die bij jou past. Het assortiment is niet alleen breed, maar ook enorm toegankelijk. Je hebt het zelf namelijk helemaal voor het kiezen.

Welke kokend water kranen kan ik kiezen?

De Combi extra boiler kan gebruikt worden in combinatie met een aantal verschillende kranen. Daarom is het goed om te weten welke dit zijn, en wat de verschillen zijn.

Kokend water kraan installatieservice van Boilergigant

Wij vinden het belangrijk dat jij ultiem gemak ervaart. Van het uitzoeken tot het in gebruik nemen en verder, wij staan overal stand-by om te zorgen dat alles gemakkelijk verloopt. Daarom kun je ook kiezen voor onze installatieservice, waarbij wij het gehele installatieproces van A tot Z voor je in orde maken. Zo hoef jij hier geen moeite voor te doen, maar geniet je wel in no time van je nieuwe aanwinst. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Voorgoed Kalkloos

Het verwijderen van kalk is niemands favoriete bezigheid. Daarom heeft Kalkloos een waterontharder ontwikkeld die dit werk voor jou doet. Met Kalkloos voorkom je namelijk zo goed als alle kalk- en roestvorming in de badkamer en/of keuken. Zo maak je jouw woning voorgoed kalkloos!

Neem contact op met Boilergigant

Vragen? Stellen! Onze experts staan met veel plezier gereed om al jouw brandende vragen te beantwoorden. Neem dus gerust contact op via de chat, mail of telefoon.