Filteren

Type water
Tappatroon
Energielabel
Reservoir diameter
Vermogen
Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Kleur
 

Kokend water kranen Selsiuz reservoirs Selsiuz Cooler

Selsiuz Cooler

Selsiuz Cooler

De Selsiuz Cooler is geen boiler, maar een uitbreiding hiervan. Met een Selsiuz Cooler tap je namelijk niet alleen koud, warm en kokend water, maar ook gekoeld, gekoeld bruisend en gefilterd water. Met een Cooler creëer je dus de perfecte 5-in-1 kraan. Lees meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-cooler-met-haaks-kraan.jpg

Selsiuz Cooler met Haaks kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-cooler-met-rond-kraan.jpg

Selsiuz Cooler met Rond kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-cooler-met-gessi-kraan.jpg

Selsiuz Cooler met Gessi kraan

kokend-water-kraan-selsiuz-cooler-met-osiris-kraan.jpg

Selsiuz Cooler met Osiris kraan

Selsiuz Cooler

Een Cooler is geen boiler. Je kunt met een Cooler jouw boiler uitbreiden. Op die manier krijgt jouw kokend water kraan weer extra mogelijkheden. Met een Cooler erbij geniet je niet alleen van kokend, warm en koud water, maar ook van gekoeld, gekoeld bruisend en gefilterd water. Zo kun je dus altijd hetgeen tappen dat je op dat moment nodig hebt. Weet je nog niet welke boiler je moet kiezen? Bekijk hier dan alle mogelijkheden:

Voordelen van de Cooler

  • Altijd meteen kokend water tot je beschikking;

  • Ideale uitbreiding waardoor je ook warm, koud, gekoeld en gekoeld bruisend water tapt;

  • Je bespaart aanzienlijk op water;

  • Te combineren met een Selsiuz kokend water kraan naar keuze.

Selsiuz heeft jouw droomkraan

Bij Selsiuz staan kwaliteit en toegankelijkheid centraal. Zo kun je bijvoorbeeld bij het merk terecht voor een heel breed assortiment. Selsiuz vindt het namelijk belangrijk dat iedereen de juiste kraan kan vinden. Van vorm tot type boiler en van afwerking tot functionaliteiten, bij Selsiuz vind je dus jouw droomkraan en een bijpassende boiler.

Verschillende soorten kokend water kranen

De Cooler kan gebruikt worden samen met verschillende kranen. Daarom is het fijn om te weten wat de mogelijkheden zijn en welke verschillen er zijn.

Installatieservice van Boilergigant

Wanneer je de installatie graag uit wil besteden, kun je op ons rekenen. Wij voorzien jou namelijk van het ultieme gemak door het proces van A tot Z van je over te nemen. Alles wordt tip top in orde gemaakt door een van onze erkende specialisten. Zo hoef jij je hier niet over te buigen, maar geniet je wel gauw van je nieuwe aanwinst. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Moeiteloos meer besparen?

Een beetje extra besparen is natuurlijk altijd fijn. En al helemaal als dit moeiteloos kan. Probeer daarom de Comfortsaver eens. Hiermee bespaar je namelijk tot wel 50% water en 30% energie, terwijl je hier vrijwel niets voor hoeft te doen. Zo geniet je dus vol gemak van dalende rekeningen!

Neem contact op met Boilergigant

Met veel plezier staan onze experts voor jou klaar. Heb je dus nog brandende vragen? Twijfel dan niet en neem gerust contact op via de chat, mail of telefoon.