Filteren

Type water
Reservoir diameter
Vermogen
Vorm uitloop kraan
Kleur
 

Kokend water kranen Selsiuz kranen Selsiuz Cool

Selsiuz Cool

Selsiuz kokend water kraan Cool

Met een Selsiuz Cool kokend water kraan genieten je van een verscheidenheid aan opties. Zo kun je gemakkelijk een heerlijke kop hete thee zetten, maar heb je met een druk op de knop ook een glas voor bruisend water. Lees meer.

Selsiuz kokend water kraan Cool

Met een Selsiuz Cool kokend water kraan geniet je niet alleen van kokend water, maar ook van gekoeld en bruisend water. Deze veelzijdige kraan is dus ideaal voor alle huishoudens waar zowel een kopje thee als een glas bruiswater wordt gewaardeerd. Je kunt een Selsiuz Cool kiezen in de kleuren RVS, Koper, Goud en Gun metal.

Voordelen van de Selsiuz Cool kokend water kranen:

  • Kokend water in een handomdraai;

  • Je tapt ook gekoeld en bruisend water;

  • In meerdere uitvoeringen verkrijgbaar;

  • Te combineren met alle soorten Selsiuz boilers.

Selsiuz houdt van eenvoud

Selsiuz onderscheidt zich graag door eenvoud en schoonheid. En beide zijn goed terug te zien in de kokend water kranen van het merk. Je bedient ze namelijk erg gemakkelijk, maar ze zijn ook nog eens adembenemend. Zo biedt Selsiuz ons het beste van twee werelden.

Welke boiler past bij mij?

Een kokend water kraan heeft natuurlijk een boiler nodig. Weet je niet welke boiler past bij jou? Bekijk dan het onderstaande overzicht van alle Selsiuz boilers.

Jouw keuze is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Heb je nog twijfels? Dan kun je altijd terecht bij een van onze experts of bekijk onze Boilerwijzer.

Kokend water kraan laten installeren door Boilergigant

Mocht jij je niet willen buigen over de installatie, kun je dit gerust aan ons overlaten. Dankzij onze installatieservice hoef jij hier namelijk helemaal niet meer naar om te kijken. Houd alleen een gaatje vrij in je agenda en onze specialist regelt de rest. Zo kun jij je eigen ding doen, maar wel gauw genieten van jouw nieuwe kokend water kraan. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Accessoires maken het plaatje compleet

Met de juiste items kun je jouw keuken de finishing touch geven die het nog nodig heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spoelbak in dezelfde kleur als jouw kokend water kraan, of een bodemrek in juist een heel andere kleur. Wil jij het plaatje ook compleet maken? Bekijk dan alle Selsiuz accessoires.

Contact opnemen met Boilergigant

Je kunt op onze experts rekenen voor antwoord op al jouw brandende vragen. Twijfel dus niet en stel ze gerust via de chat, mail of telefoon.