Filteren

Merk
 

Montage materialen PVC Afvoer

PVC Afvoer

PVC afvoer

PVC afvoerbuizen nodig? Daar kunnen wij je bij helpen! Bekijk gerust ons assortiment met buizen, bochten en meer. Lees verder.

PVC materialen

PVC afvoerbuizen bestaan uit het materiaal polyvinylchloride. Dit materiaal is gemaakt van kunststof en is erg duurzaam. Het wordt gebruikt voor de transport van afvalwater en riolering. Het is hiervoor de brug tussen gebouwen en rioleringssystemen. Daarom kan het zijn dat je een of meer van deze PVC afvoer onderdelen nodig hebt voor jouw boiler.

Voordelen van PVC afvoer:

  • Flexibel materiaal

  • Erg duurzaam

  • Bestand tegen corrosie, roest en chemische reacties

  • Zeer lange levensduur en weinig onderhoud

Kies jouw boiler met de Boilerwijzer

Het kiezen van de juiste boiler is best lastig. Er bestaan immers zo veel verschillende soorten. Gelukkig hebben wij hier een handige oplossing op bedacht: de Boilerwijzer. Met deze handige check kom je namelijk exact te weten welke boiler het beste past bij jou en jouw huishouden. En het allerbeste? Je weet het al binnen 30 seconden!

Kokend water kraan: essentieel in elke keuken

Lijkt een kokend water kraan in de keuken jou ook zo handig? Wij zijn het helemaal met je eens. Want hoe fijn is het nou als je niet meer hoeft te wachten tot je water is gekookt! Op die manier kun je de hele dag door moeiteloos genieten van je favoriete thee, maar ook jezelf een handje helpen tijdens het koken van rijst, pasta of groenten. Bespaar jij jezelf ook graag kostbare tijd? Bekijk dan eens alle kokend water kranen.

Handige accessoires

Heb je ook nog andere tools nodig? Neem dan een kijkje bij alle accessoires. In ons assortiment vind je namelijk nog veel meer handige items. Van een aansluitset tot een besparende doucheset en van een waterontharder tot een mengkraan, we hebben het allemaal!

Montageservice boilers en kranen via Boilergigant

Je wil een nieuwe boiler of (kokend water) kraan bestellen. Nice! Dan is de volgende stap de montageservice. Want voor de meeste mensen is het simpelweg hartstikke fijn als deze klus uit handen wordt genomen door een erkende specialist. Deze service klik je aan tijdens het plaatsen van je bestelling. Zo zorg je ervoor dat er een professional bij jou langskomt die alles tiptop in orde gaat maken. Meer weten? Bekijk dan montage en installatie.

Contact met Boilergigant

Je kunt voor meer informatie altijd chatten, mailen of bellen met een van onze experts. Zij beantwoorden namelijk met veel plezier al jouw vragen. Twijfel dus niet en neem gerust contact op.