Elektrisch verwarmen Elektrische convectoren Masterwatt

Elektrische verwarming Masterwatt

Met de elektrische verwarming Masterwatt is jouw kamer binnen no-time opgewarmd. De elektrische convector is doet hetzelfde als een radiator: het creëert warmte. Het gebeurt alleen op een andere manier. De warmte wordt namelijk gecreëerd met behulp van elektriciteit. De radiator trekt koude lucht aan die hij vervolgens opwarmd. De elektrische convector is compact formaat waardoor je deze makkelijk in kleine kamers kwijt kan. Ben jij dus op zoek  naar een verwarming voor in jouw badkamer, slaapkamer, hal of keuken? Dan ben je op het juiste adres!

Een aantal voordelen van elektrische verwarming Masterwatt op een rijtje:

  • Geschikt voor kleine en middelgrote ruimtes
  • Jouw kamer is binnen no-time verwarmd
  • Milieuvriendelijk
  • Verschillende modellen en types zodat er altijd iets voor jou bij zit
  • Inclusief bevestigingsmateriaal zodat jij deze makkelijk kan plaatsen

Bij Boilergigant verkopen wij elektrische convectoren van het merk Masterwatt. Deze radiatoren zijn voorzien van een klokthermostaat die jij digitaal kan bedienen. Zo kan jij in een handomdraai de temperatuur van jouw verwarming instellen.

Waarom elektrische verwarmen?

Erg leuk zo’n elektrische convector, maar waarom zou ik elektrisch verwarmen? Misschien heb je voorheen altijd een radiator gehad die werkt op gas. Deze kachels kunnen best gevaarlijk zijn. Zo loop je sneller de kans om CO-vergiftiging op te lopen. De convector werkt met behulp van elektriciteit waardoor je hier geen last van zal hebben.

Veiligheid is niet de enige reden waarom je moet overstappen naar elektrisch verwarmen. Het is namelijk een slimme investering zonder dat het jou veel moeite kost. Voor een voordelige prijs kan je een convector van goede kwaliteit op de kop tikken. Daarnaast kan je deze snel en makkelijk aan jouw muur ophangen zonder dat je teveel kluswerk moet doen. Zo kan jij snel en zonder moeite genieten van de warmte.

Zuinig elektrisch verwarmen

Wil jij jouw energierekening terugbrengen? Dat kan met een elektrische convector. Het wordt ook wel een energiezuinige kachel genoemd. Je kan jouw kosten zo hoog of laag maken als je zelf wilt. Er zijn verschillende soorten convectoren beschikbaar met verschillende wattages. Een verwarming van 500 Watt verbruikt dus automatisch minder dan een verwarming van 1500 Watt. Dit bepaalt dus ook hoeveel energie jij zal verbruiken met de elektrische verwarming. De ingebouwde thermostaat maakt jouw kachel ook een stuk energiezuiniger. Dit omdat de kachel automatisch afslaat als jouw kamer verwarmd is. Nu hoef jij je geen zorgen meer te maken om onnodige energiekosten.

Elektrische radiator Masterwatt

Bij Boilergigant verkopen wij elektrische convectoren van het merk Masterwatt. Dit is  een toonaangevend bedrijf dat hoogwaardige, elektrische verwarmingssystemen levert. In deze producten staan duurzaamheid en innovatie erg hoog in het vaandel. Zij leveren elektrische verwarmingssystemen met een mooi design, hoge kwaliteit en voorzien van een uitgebreide regeling. Meer weten over Masterwatt?  Bekijk hier meer

Kleine heteluchtverwarming

Je kan de elektrische verwarming Masterwatt vergelijken met een verwarming, maar toch is de werking van deze verwarmingen iets anders. Convectie is een ander woord voor opstijgende warme lucht. De warme lucht stijgt en koude lucht zakt naar de grond. De convector zuigt als het ware de koude lucht naar binnen, die wordt opgewarmd waarna deze warme lucht weer wordt vrijgegeven. Daarom wordt het ook wel een heteluchtverwarming genoemd. Deze opwarming vindt plaats in de convector door verwarmde plaatjes, staafjes of draden. De radiator verwarmd dus die koude lucht en dat wordt door jouw kamer verspreid. Heb jij nog een kleine kamer in jouw huis die wel wat warmte kan gebruiken? Neem dan een kijkje naar de bovenstaande elektrische convectoren.

Elektrische verwarming badkamer

Nu denk je misschien, kan ik deze verwarming dan ook plaatsen in mijn badkamer? Het antwoord op jouw vraag is ja, natuurlijk kan dat! Door het kleine en compacte formaat van de verwarming past deze zelfs in jouw badkamer. Daarnaast staat de elektrische convector ook nog eens mooi in jouw interieur. Door het compacte formaat en de strakke uitstraling van de verwarming wordt deze ook gewaardeerd door interieur liefhebbers. De elektrische verwarming is compact van maat en wordt laag boven de vloer gemonteerd. De verwarming wordt voornamelijk als bijverwarming gebruikt maar is ook in te zetten als hoofdverwarming. Het is daarom ideaal om badkamer elektrisch te verwarmen.

Contact | Elektrische convectoren Masterwatt

Heb jij interesse in een elektrische convector en wil jij meer weten over het product? Onze expert Marcel staat voor jou klaar om al jouw vragen over elektrische verwarming te beantwoorden. Ontdek de klantenservice pagina en chat, bel of mail met Marcel.

Filteren

Afmetingen hxbxd
Gewicht