Warm Water Dagen

Warm Water Dagen

Warm water dagen

€100,- korting op alle Smart-Upp boilers!

In deze koude dagen gaan onze warm water hartjes sneller kloppen van technologie zoals deze. De modernste zelflerende boiler van Itho Daalderop, onder de verzamelnaam "Smart-Upp". De vertrouwde kwaliteit van Itho Daalderop, in een modern jasje. De zelflerende functie past zich aan naar jouw douchegedrag, deze staat uit als hij niet word gebruikt. En zo zal de boiler zichzelf verwarmen voor dat jij gaat douchen. Met een bijbehorende app kan jij met één klik je energieverbruik en besparing zien.

Advies over grote boilers

Het assortiment van Itho Daalderop haar boilers kent verschillende type uitvoeringen en functies. Zo zijn de Smart-Upp boilers zelflerend en super onderhoudsarm. Maar welke boiler is geschikt voor jouw huishouden? Dit hangt af van het waterverbruik en stroomvoorziening van het huishouden. Onze boilerexpert Marcel staat voor jou klaar en helpt jou graag met al jouw warm water vragen. Heb jij dus advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.

Elektrische boiler aansluiten

Het installeren van een boiler kan een hele taak zijn. Niet iedereen heeft hier de handigheid of tijd voor. Daarom biedt Boilergigant een montage en installatie service aan. Met meer dan 20 jaar ervaring in warm water staan onze monteurs klaar om jou te helpen. Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Ontdek onze installatie en montage pagina om onze service te bekijken.

Bescherm jouw Smart-Upp boiler met de inlaatcombinatie

In ons kikkerlandje leven we, zoals waarschijnlijk iedereen weet, onder de zeespiegel. Het water om ons heen heeft al meerdere keren laten zien dat het erg gevaarlijk kan zijn. Gelukkig zijn daar de dijken die ons beschermen. Ondanks het feit dat jouw nieuwe boiler erg sterk is, heeft hij af en toe ook wat bescherming nodig. Bijvoorbeeld tegen een interne overdruk. Dit kan namelijk ontstaan wanneer water in jouw boiler opwarmt. Net als het water om ons land heen, kan een interne overdruk schadelijk zijn. Met de inlaatcombinatie bescherm jij jouw boiler tegen een interne overdruk. Zou jij jouw boiler graag willen beschermen? Bekijk dan onze inlaatcombinatie.