Kalkloos waterontkalker zacht en zuiver starterspakket

Merk: Kalkloos

549,00 incl. BTW

4Beperkte voorraad

Informatie

Kalkloos waterontkalker zacht en zuiver starterspakket

Met het innovatieve Kalkloos waterontkalker zacht en zuiver pakket geef jij kalk geen mogelijkheid om zich te af te zetten in leidingen, op verwarmingselementen of andere oppervlakken. Om misverstanden te voorkomen, vertellen wij jou nu dat Kalkloos zacht en zuiver geen kalk uit water haalt. Echter zorgt het ervoor dat kalk zijn hechtingskracht verliest. Hierdoor kan jij he makkelijk verwijderen.

Een aantal feiten over Kalkloos waterontkalker:

  • Garandeert een optimale werking van het doseringsfilter.
  • Werkt erg prettig voor mensen met een gevoelige huid.
  • Gemakkelijk een schonere badkamer, douche of keuken.
  • Verbetering van de smaak van het drinkwater.
  • Minder hard schrobben in de badkamer.
  • Het glaswerk en bestek blijven stralen.
  • Zorgt voor een zachte huid.

Eenvoudig te installeren en te vervangen

Kalkloos is makkelijk te installeren, net als het vervangen van het patroon. Dankzij de meegeleverde elektronische sensor weet je namelijk precies wanneer het (navul)patroon moet worden verwisseld. Dit kun je eenvoudig zelf doen zonder hulp van een monteur. Hierdoor blijft het systeem perfect functioneren zonder al te veel moeite. Klinkt interessant, toch?

Het kalkloos waterontkalker pakket

Wanneer jij dit pakket bestelt, maak jij een goede keuze. Dit komt niet alleen omdat je bijvoorbeeld schoner en beter water gaat drinken, maar ook omdat je een groot pakket in huis krijgt. Ten eerste krijg jij een prefilter en een doseerunit dat zorgt voor een optimale werking in huis. Ten tweede ontvang jij een extra filter en een extra navul patroon. Ten derde zal jij ook beschikken over een elektrische sensor, een montagesleutel en aansluitmateriaal.

Voordelen van kalkvrij water

We gaan niet overdrijven door te zeggen dat het drinken van water met kalk erin super gevaarlijk is. Echter weet jij waarschijnlijk zelf ook dat het gezonder is om kalkvrij water te drinken. Daarnaast is de smaak van kalkvrij water een stuk beter. Met dit pakket was jouw glas water dus nog nooit zo lekker. Wil jij meer weten over de voordelen van Kalkloos? Neem dan contact op met Marcel. Hij weet jou tot in de puntjes te vertellen waarom kalkvrij water heerlijk is. 

Specificaties

Artikelnummer
33160500

Reviews

Schrijf uw beoordeling!