eddi

Merk: Myenergi

549,00 incl. BTW

4Beperkte voorraad

Informatie

Myenergi Eddi

Heb je zonnepanelen en wil je deze nóg beter benutten? Met de Myenergi Eddi leid je jouw zelf opgewekte stroom terug naar je huis om jouw zelfconsumptie te maximaliseren. Die teruggeleide stroom kun je namelijk weer gebruiken binnen je woning, bijvoorbeeld voor het verwarmen van het tapwater in jouw boiler. Het fijne aan Myenergi Eddi is dat je hem op elk soort zonnepanelen kunt aansluiten en hij veel verschillende functies biedt. Voorbeelden hiervan zijn de geavanceerde bediening met de Myenergi App en dat hij Smart-Grid-ready is. Wil je dus het optimale uit jouw zonnepanelen halen en niets verloren laten gaan? Dan is Myerngi Eddi jouw nieuwe beste vriend!

Enkele voordelen van Myenergi Eddi zijn:

·       Verwarmen met een veel hoger rendement;

·       Minder tot geen stroom terug leveren aan het net;

·       Geschikt voor elk type zonnepanelen;

·       Handige Myenergi App.

Over Myenergi

De missie van Myenergi is het verbeteren van de manier waarop mensen omgaan met energie. Dit doet het merk door verschillende technologieën toe te passen die duurzaamheid bevorderen en de onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet vergroten. Myenergi is in korte tijd veel gegroeid en blijft ondanks dat altijd trouw aan de belofte om uitstekende prestaties en betrouwbaarheid te leveren.

Handige badkamer of keuken accessoires

Wie op zoek is naar praktische items voor de badkamer en/of keuken, moet vooral even bij onze accessoires kijken. Je vindt hier namelijk verschillende mogelijkheden waar je jouw keuken en/of badkamer helemaal mee kunt optimaliseren.

Installatieservice van Boilergigant

De voorkeur aan gemak geven is menselijk. Vooral als het gaat om een ingewikkelde installatie. Daarom kun je bij ons kiezen voor installatieservice. Hierbij komt er een erkende specialist bij jou langs om alles van begin tot eind te regelen. Op die manier heb jij er dus geen omkijken naar en weet je zeker dat alles helemaal in orde is. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Neem voorgoed afscheid van kalk

Het is vervelend om continu geconfronteerd te worden met de kalkaanslag in huis. Zeg kalk daarom voorgoed gedag met de waterontharder van Kalkloos. Hiermee wordt de kalk- en roestvorming geneutraliseerd waardoor je er geen last meer van zult hebben. Zo kun je weer met een gerust gevoel genieten van een fijne keuken en badkamer.

Contact met Boilergigant

Wil je graag meer informatie? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts. Met veel plezier helpen zij jou verder via de chat, mail of telefoon.

Specificaties

Artikelnummer
33160520
Merk
MyEnergi

Reviews

Schrijf uw beoordeling!