Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Energie label
Afmetingen hxbxd
Toon meer
Gewicht gevuld
Toon meer
Montage
Vermogen
Toon meer
Spanning
Stilstandsverlies
Toon meer
Opwarmtijd van 10c 65 c
Toon meer
 

Aanbiedingen

1-15 getoond van 16
12
1-15 getoond van 16
12

Boiler aanbiedingen

Boilers zijn een grote investering, daarom vinden wij het leuk om jou te verrassen met een aantal boiler aanbiedingen. Deze bieden wij aan in de vorm van combideals. In deze combideals vind je naast een boiler ook accessoires die noodzakelijk zijn bij het aanschaffen van de boiler. Daarom maken wij het voor jou een stuk voordeliger met deze boiler aanbiedingen.

Een aantal voordelen van de combideals op een rijtje:

  • Je boiler met accessoires makkelijk samen besteld
  • Al jouw producten voor een voordelige prijs
  • Combideals samengesteld op basis van jouw boiler keuze

Op zoek naar een boiler maar weet je niet waar je moet zoeken? Vul dan de Boilerwijzer in en kom erachter welke boiler bij jouw huishouden past

Combideals bij Boilergigant

Exclusief voor jou biedt Boilergigant combideal aan, zodat jij voor een voordelige prijs jouw boiler kan uitzoeken. Wat houdt een combideal dan precies in? In een combideal vind je naast een boiler ook nog een bijpassende accessoire  die ook nog eens besparend werken. Heb jij dus een mengkraan, doorstroombegrenzer of waterbesparende douchekop nodig? Dan kan je die makkelijk in één pakket bestellen met een elektrische boiler.

Merken bij Boilergigant

Bij Boilergigant helpen wij jou graag met jouw zoektocht naar de perfecte elektrische boiler voor jou. Het is een moeilijke opgave om een boiler te vinden die zich aan jouw warm water behoeften voldoen. Daarom hebben wij een breed assortiment waaruit jij kan kiezen. Zo zit er altijd een merk tussen dat bij jou past.

Wil jij meer weten over de merken waar Boilergigant mee samenwerkt? Ontdek dan meer:

Water besparen met de doorstroombegrenzer

Bij Boilergigant proberen wij jou altijd zo goed mogelijk te helpen met water besparen. Daarom bieden wij toffe accessoires aan, zoals bijvoorbeeld de doorstroombegrenzer, waarmee jij nog meer kan besparen! Door deze accessoire wordt de instromende hoeveelheid water vanuit de boiler teruggebracht van 12 liter per minuut naar 5 liter per minuut zodat jij minder water verbruikt. Ongeacht de kraan of douchekop die jij hebt, zal gemiddeld 8 liter water per minuut uit jouw kraan stromen als deze open staat. Ben jij op zoek  naar zo’n waterbesparende oplossing? Neem dan een kijkje bij onze combideals met doorstroombegrenzer.

Waterbesparende douchekop

Wist jij dat je bij een huishouden van 4 personen gemiddeld 119 liter water per dag verbruikt onder de douche? Dit is een enorme hoeveelheid water en dus de reden waarom jouw water- en energierekeningen blijven stijgen. Comfortsaver komt met nóg een oplossing waarmee jij kan besparen. Doordat de douche adapter lucht zuicht en dit injecteert in het douchewater, worden de waterdruppels zachter en jouw comfort groter. Doordat je 50% extra water bespaard, bespaar je ook tot wel 30% aan energie. Deze waterbesparende doucheset is dus dé accessoire voor jou als je houdt van een waterbesparend en comfortabel leven. Begin met besparen en bekijk de waterbesparende doucheset van Comfortsaver op Boilergigant.

Contact | boiler aanbiedingen

Heb jij advies nodig of een vraag die jij heel graag wilt stellen? Bij Boilergigant helpen wij jou graag. Voor vragen over de boiler aanbiedingen kun je terecht bij onze boiler expert Marcel. Ontdek onze klantenservice pagina om met hem te bellen, chatten of mailen.