Filteren

 

Grote boilers 30 liter Inventum boiler 30 liter

Inventum boiler 30 liter

Inventum 30 liter boiler

Een Inventum 30 liter boiler is een kleine elektrische boiler. Een 30 liter boiler is geschikt voor mensen die weinig gebruik maken van warm water onder de douche. Een voorbeeld hiervan is een eengezinswoning.

Elektrische boilers heb je in verschillende vormen en maten. Met een elektrische boiler bespaar je op de water- en energiekosten. Lees meer.

Een aantal feiten van de Inventum boiler 30 liter:

  • Water- en energiebesparend;

  • Onderhoudsarm;

  • Weinig stilstandsverlies;

  • Geïsoleerd boilervat;

Over Inventum

Het bedrijf Inventum staat voor gedrevenheid om elke klant te helpen op het gebied van warmwatersystemen, hier zijn ze al 100 jaar mee bezig. MVO staat centraal bij Inventum en ze vinden het belangrijk dat de uitstoot van CO2 wordt beperkt. Lees meer over Inventum.

Kleine boiler van Inventum

Is een 30 liter boiler te groot voor jou? Neem dan een kijkje bij de keukenboilers. Deze zijn speciaal gemaakt voor warm water in de keuken.

Deze zijn beschikbaar in 5 liter, 10 liter, 15 liter en 20 liter. Ontdek hier de keukenboilers.

Verschillende soorten grote boilers

Naast een 30 liter boiler van Inventum hebben wij een ruime keuze aan boilers in ons assortiment. Om het voor onze klanten zo overzichtelijk mogelijk te maken hebben wij een keuzehulp ontwikkeld. De boilerwijzer is gemakkelijk in te vullen en je weet binnen enkele seconden welke boiler bij jou past. Voltooi de boilerwijzer.

Water besparen met een elektrische boiler

Met een grote boiler van Inventum bespaar je al op de energie- en waterkosten. Maar dit kan naar een hoger niveau getild worden.

Wij hebben namelijk een accessoire in ons assortiment genaamd de waterbesparende set van Comfortsaver. Dit accessoire plaats je in de douche en je bespaart hier 30% energie en 50% water. Het comfort van de douche gaat hier niet van achteruit.

Bekijk hier de waterbesparende set van Comfortsaver.

Monteren van een 30 liter boiler

We snappen dat niet iedereen zin heeft in de zorgen van het installeren van een boiler. Dit heeft ons aan het denken gezet, hieruit is de montageservice ontstaan.

Kort uitgelegd houdt deze service in dat er een monteur bij jou thuis de boiler komt plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen is de montageoptie aanvinken tijdens het bestellen. Hierna zal een monteur binnen 48 uur telefonisch contact opnemen. Ontdek de montageservice.

Contact met een Boiler expert

Een advies van iemand die ergens verstand van heeft is altijd fijn. Neem daarom contact op met onze klantenservice als je vragen hebt over een boiler. Ze staan voor je klaar om jou te helpen. Dit kan via een chat, telefonisch of de mail.