Elektrische boilers 120 liter Masterwatt boiler 120 liter

Masterwatt boiler 120 liter

Masterwatt boiler 120 liter

Ben je op zoek naar een boiler voor jouw gezin? Neem dan eens een kijkje bij de Masterwatt boilers van 120 liter. Hiermee kan jouw gezin van 4 à 5 mensen heerlijk genieten van warm water! Lees verder.

Masterwatt boiler 120 liter

De Masterwatt boilers van 120 liter voorzien jouw gehele woning van warm water. Warm douchen, badderen of water tappen bij de wastafel is dus allemaal mogelijk. Met een elektrische boiler van dit formaat kun je een huishouden van zo’n 4 à 5 personen voorzien van warm water. En het fijnste is dat je niet hoeft te wachten tot het water is opgewarmd. Dit tap je er meteen uit!

Voordelen van een grote boiler

  • Jouw hele huis is voorzien van warm water;

  • Je bespaart op gas;

  • Energiebesparend wegens de goede isolatie;

  • Ook in te zetten voor mobiel sanitair.

Het doel van Masterwatt

Masterwatt is een grote speler op het gebied van elektrisch verwarmen. Je kunt dan ook op ze rekenen voor technisch advies, kwaliteitsproducten en goede service. Zij voorzien ons alleen van het allerbeste, omdat ze altijd blijven innoveren. Het uiteindelijke doel van Masterwatt is dan ook om de energievraag tot een minimum te beperken. 

Welke boiler moet ik kiezen?

Je bent aan het kijken naar boilers, maar er is zo veel keus! Wat moet je dan kiezen? Om je daar een beetje bij te helpen hebben wij het onderstaande overzicht gemaakt. Hierin kun je nagaan welke boiler past bij jouw huishouden. Let er wel op dat hier een beetje speling in zit, omdat de exacte hoeveelheden afhangen van factoren zoals je type douchekop.

  • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

  • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

  • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

  • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

  • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

  • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler installatieservice van Boilergigant

Hoe handig zou het zijn als je met een knip in je vingers een geïnstalleerde boiler in huis hebt staan? Exact die magie kunnen wij je nog niet bieden, maar onze installatieservice komt wel aardig in de buurt! Jij vinkt de service namelijk aan tijdens het plaatsen van je bestelling, en wij regelen de rest. We sturen een erkende monteur bij je langs die alles van A tot Z regelt, zodat jij moeiteloos kunt gaan genieten van warm water in huis. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Kalkvrij met Kalkloos

Ben jij kalk ook zat? Ga dan voor Kalkloos, de beste oplossing tegen kalk- en roestvorming in de badkamer en keuken. Met deze handige tool hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken. Op zoek naar andere handige tools? Bekijk alle accessoires.

Neem contact op met Boilergigant

Wil je graag meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. Je kunt namelijk met een van onze experts chatten, mailen of bellen.

Filteren