Filteren

 

Grote boilers 150 liter Masterwatt 150 liter boiler

Masterwatt 150 liter boiler

Masterwatt boiler 150 liter

Een groot huishouden heeft natuurlijk een grote boiler nodig. Iedereen houdt ten slotte wel van een warme douche! Heb jij een groot huishouden waarin iedereen graag warm water gebruikt? Dan is een Masterwatt boiler van 150 liter zeker wat voor jou. Lees verder.

Masterwatt boiler 150 liter

De Masterwatt boilers van 150 liter zijn perfect voor alle grote huishoudens. Voor een huishouden van 5 personen of meer is zo’n grote boiler cruciaal, omdat je anders natuurlijk te weinig hebt. Met deze 150 liter boilers van Masterwatt voorzie je jouw grote huishouden met gemak van warm water. Verder zijn het allemaal elektrische boilers, en bespaar je dus op gas in huis!

Voordelen van een grote boiler

  • Overal in je woning warm water;

  • Je verbruikt geen gas;

  • Je bespaart energie dankzij de goede isolatie;

  • Ook voor mobiel sanitair.

Masterwatt is betrouwbaar

Masterwatt vind, naast ondersteuning bieden in de energietransitie, vertrouwen enorm belangrijk. Daarom kun je er ook op vertrouwen dat zij alleen de beste kwaliteit leveren. Masterwatt noemt hun meerwaarde ook wel dat zij een eerlijk, uitgebreid en onderbouwd advies geven. De organisatie ziet zichzelf als dé specialist in elektrisch verwarmen, waar ze ook erg trots op zijn!

De juiste boiler kiezen 

Je bent op zoek naar een nieuwe boiler. Maar welke moet je dan kiezen? Om je een beetje op weg te helpen hebben wij het onderstaande overzicht gecreëerd. Hiermee kun je kijken welke boiler het beste bij jouw huishouden past. Let er wel op dat het hier gaat om gemiddelden, en de exacte hoeveelheden enigszins kunnen afwijken. Dit hangt namelijk af van persoonlijke factoren zoals bijvoorbeeld jouw type douchekop.

  • 30 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden;

  • 50 liter: geschikt voor een gemiddeld eenpersoonshuishouden dat iets meer warm water gebruikt;

  • 80 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 personen;

  • 100 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 3 à 4 personen;

  • 120 liter: geschikt voor een gemiddeld huishouden van 4 à 5 personen;

  • 150 liter: geschikt voor grote gezinnen die veel warm water gebruiken.

Boiler laten installeren door Boilergigant

Houd jij van warm water én gemak? Met onze installatieservice geniet je van beide! Omdat een specialist jouw nieuwe boiler bij jou thuis installeert, heb je hier zelf geen omkijken meer naar. Zo kun jij even lekker achterover leunen of je bezighouden met andere zaken. Zonder enige moeite geniet jij dus van warm water in huis, ideaal! Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Kalkloos dankzij Kalkloos

Wil jij ook af van kalk? Kalkloos bestrijdt het als geen ander. Met deze handige tool voorkom je namelijk zo goed als alle kalk- en roestvorming in de keuken en badkamer! Uiteraard hebben we meer van dit soort handige tools voor je beschikbaar. Bekijk daarvoor even alle accessoires.

Contact met Boilergigant

Meer weten? Neem contact met ons op via de chat, mail of telefoon. Een van onze experts legt jou graag meer uit!