Kokend water kranen Selsiuz kranen Selsiuz XL

Selsiuz XL

Selsiuz kokend water kraan XL

De Selsiuz XL kokend water kranen zijn perfect voor iedereen die naast kokend water ook houdt van handigheid. Deze kokend water kranen hebben namelijk een flexibele spoeldouche, zodat je alles goed schoon kunt houden. Lees meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-xl-met-single-boiler.jpg

Selsiuz XL met Single boiler

kokend-water-kranen-2-selsiuz-kranen-selsiuz-xl-selsiuz-xl-met-combi-extra-boiler.jpg

Selsiuz XL met Combi extra boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-xl-met-titanium-single-boiler.jpg

Selsiuz XL met Titanium Single boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-xl-met-titanium-combi-extra-boiler.jpg

Selsiuz XL met Titanium Combi extra boiler

Selsiuz kokend water kraan XL

Houd je van effectief schoonmaken? Dat is een Selsiuz XL kokend water kraan de perfecte optie voor jou. Want naast dat je er gemakkelijk kokend water mee tapt, kun je met de flexibele spoeldouche ook handig alles schoonmaken. Ideaal dus voor de afwas en het schoonmaken van de spoelbak. Verder kun je kiezen uit de kleuren RVS, Koper, Goud en Gun metal.

Voordelen van de Selsiuz XL kokend water kranen:

  • Altijd direct kokend water;

  • Flexibele spoeldouche;

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren;

  • Te combineren met alle soorten Selsiuz boilers.

Het brede assortiment van Selsiuz

Selsiuz vindt het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Ook iedereen met specifieke wensen moet volgens het merk dus wel een Selsiuz kunnen vinden die bij hem of haar past. Vandaar ook het brede assortiment, om zo toegankelijk mogelijk te zijn.

Welke boiler moet ik kiezen?

Deze kokend water kraan is te combineren met alle Selsiuz boilers. Weet je nog niet welke boiler je moet kiezen? Bekijk dan voor de duidelijkheid het onderstaande overzicht.

Welke boiler je kiest, hangt helemaal af van jouw wensen en behoeften. Wil je hier even over sparren? Dan staat een van onze experts jou graag te woord of bekijk onze Boilerwijzer.

Kokend water kraan montageservice van Boilergigant

Liever het montage gedeelte overslaan en meteen genieten van jouw kokend water kraan? Dat kan! Maak gebruik van onze montageservice en geniet van het ultieme comfort. Alles wordt namelijk van A tot Z voor je in orde gemaakt, terwijl jij heerlijk achterover kunt leunen. Bekijk voor alle details montage en installatie.

Fleur je keuken op met accessoires

De keuken is een centrale plek in huis. Daarom is de uitstraling ervan ook zo belangrijk. Heb je nog hulp nodig met het opfleuren van jouw keuken? Bekijk dan eens de Selsiuz accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een inzetbakje in dezelfde kleur als jouw kokend water kraan, of een handige zeeppomp die wordt ingebouwd in jouw keukenblad.

Contact opnemen met Boilergigant

Vragen zijn altijd welkom. Wil jij dus nog het een en ander weten? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. Onze experts staan graag voor jou klaar via de chat, mail en telefoon.

Filteren

Materiaal boilervat
Tappatroon
Energielabel
Kleur