Kokend water kranen Selsiuz kranen Selsiuz Motif

Selsiuz Motif

Selsiuz kokend water kraan Motif

Net een beetje exclusiever genieten van een kokend water? Bekijk dan eens de Selsiuz kokend water kraan Motif. Zo haal je pas een échte eyecatcher in huis. Lees meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-gessi-met-titanium-single-boiler.jpg

Selsiuz Motif met Titanium Single boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-gessi-met-titanium-combi-extra-boiler.jpg

Selsiuz Motif met Titanium Combi extra boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-gessi-met-cooler.jpg

Selsiuz Motif met Cooler

Selsiuz kokend water kraan Motif

Als je een echte blikvanger in de keuken wil, moet je zeker bij de Selsiuz kokend water kraan Motif zijn. Je geniet hiermee namelijk van kokend water in een handomdraai maar ook van een adembenemend Italiaans ontwerp. Momenteel kun je kiezen tussen de kleuren RVS, Koper, Goud en Gun metal.

Voordelen van de Selsiuz Motif kokend water kranen:

  • Direct kokend water tappen;

  • Beschikbaar in meerdere vormen en kleuren;

  • Te combineren met alle Selsiuz boilers.

Selsiuz in de spotlights

Kijk jij graag naar kookprogramma’s? Dan is de kans aanwezig dat je wel eens een Selsiuz kokend water kraan hebt zien schitteren op tv! De kranen hebben eerder namelijk al mogen stralen in programma’s zoals Kook mee met MAX en Heel Holland Bakt.

Welke boiler past bij mij?

Je kunt deze kokend water kraan gebruiken in combinatie met alle Selsiuz boilers. Twijfel je nog over de boiler die het beste bij jou past? Bekijk dan eens het onderstaande overzicht.

Het type boiler dat je kiest is natuurlijk afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze experts indien je er niet uitkomt of bekijk de Boilerwijzer.

Kokend water kraan laten installeren door Boilergigant

Jouw comfort is onze prioriteit. Daarom kun je op ons rekenen voor de installatie van jouw kokend water kraan. Zie je het dus zelf niet zitten? Besteed het dan gerust uit aan ons. Eén van onze erkende specialisten komt graag bij jou langs om alles van A tot Z in orde te maken. Zo heb jij hier geen omkijken naar, maar geniet je wel gauw van je nieuwe kraan. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Accessoires optimaliseren jouw keuken

Accessoires maken een enorm verschil in de keuken. Ze optimaliseren de ruimte helemaal, om het zo de mooist mogelijke uitstraling te geven. Mis jij nog wat mooie details in jouw keuken? Bekijk dan vooral alle Selsiuz accessoires. De kans is namelijk groot dat je daar hetgeen vindt dat je nog mist.

Contact met Boilergigant

Wil je meer informatie of advies op maat? Chat, mail of bel dan met een van onze experts. Zij staan namelijk met veel plezier voor jou klaar, zodat je straks niet meer met vragen rondloopt.

Filteren

Type water
Tappatroon
Energielabel
Hoogte kraan
Kleur