Keukenboilers

Keukenboilers

Keukenboiler

Met keukenboilers zeg je vaarwel tegen lange wachttijden in jouw keuken. Jouw warme water hoeft namelijk geen lange weg meer af te leggen en stroomt direct uit jouw keukenkraan. Je maakt zo'n 30 tot 40 keer per dag gebruik van de warme kraan in jouw keuken. Door de boiler in een keukenkastje te plaatsen, houd je water en energieverlies tegen en kan jij direct genieten van warm water uit jouw keukenkraan. Lees meer. 

Een aantal voordelen van keukenboilers op een rijtje:

  • Hoog comfort door direct warm water
  • Water- en energiebesparend
  • Past perfect in jouw keukenkastje
  • Vele soorten maten zodat er altijd iets tussen zit voor jou

Ben jij benieuwd naar ons assortiment in keukenboilers. Bekijk dan nu de keukenboilers in 5, 10, 15 en 20 liter op Boilergigant.

Waterbesparing warmwaterboiler

Staat jouw cv-ketel op zolder? Denk dan eens na over de hoeveelheid koud water er verspild wordt. Warm water wat van de bovenverdieping moet komen legt een lange weg af. Met deze boiler bespaar jij voortaan geld en energie! Doordat de boiler zich direct bij jouw kraan bevindt, heb jij geen wachttijd meer en dus direct warm water. Met deze oplossing heb jij daarom geen verlies meer in water, energie en tijd.

Close in boiler

Er zijn verschillende soorten boilers voor in de keuken. Een bekende keukenboiler is de close-in boiler. Deze boiler is voorzien van een close-in aansluiting en wordt daarom aangesloten onder de kraan. Doordat de boiler direct onder de kraan ligt kan jij direct genieten van warm water. Dit biedt niet alleen comfort voor jou maar is ook nog eens energie- en waterbesparend. Is dit de boiler waar jij naar opzoek was? Ontdek dan nu het ruime assortiment in close in keukenboilers op Boilergigant.

Plintboiler

Je kent het wel, te veel spullen die je niet kwijt kan in jouw keukenkastje. Heb jij hier ook last van en te weinig ruimte in jouw keuken? Dan is een plintboiler de oplossing voor jou! Dit is een compacte keukenboiler die weinig ruimte in beslag neemt. Zo heb jij geen ruimteverlies in jouw keuken en kan je direct genieten van warm water uit jouw keukenkraan. Heb jij interesse in een plintboiler? Ontdek onze plintboilers in 5 en 10 liter.

Merken van Boilergigant

Bij Boilergigant helpen wij jou graag met jouw zoektocht naar de juiste keukenboiler. Het vinden van de juiste boiler kan lastig zijn. Daarom hebben wij een breed assortiment waaruit jij kan kiezen. Zo zit er altijd een merk tussen dat bij jou past.

Wil jij meer weten over de merken waar wij mee samenwerken? Ontdek dan meer:

Nog niet zeker van jouw keuze of heb jij hulp nodig bij het kiezen van een boiler? Ga dan naar onze Boilerwijzer en kom erachter welke boiler bij jouw situatie past.

Elektrische keukenboiler

Bij het kopen van een keukenboiler moet je goed op het vermogen van de boiler letten. Door teveel keukenapparatuur op dezelfde stroomgroep aan te sluiten kan er namelijk kortsluiting ontstaan. Voor het gebruik van de elektrische boiler heb je dan een aparte stroomgroep nodig.

Door gebruik te maken van een combiswitch kan je dit voorkomen. Met deze schakelaar kan je bijvoorbeeld twee elektrische apparaten op één stopcontact plaatsen. Zo schakel je makkelijk tussen jouw boiler en vaatwasser zonder dat de stroomgroep overbelast raakt. Heb je interesse in de combiswitch? Vink bij het plaatsen van jouw bestelling aan dat je deze accessoire mee wilt bestellen. Ontdek meer over de Inventum combiswitch en Itho Daalderop combiswitch.

Keukenboilers aansluiten

Met een boileraansluitset die past bij jouw boiler kan je makkelijk jouw keukenboiler plaatsen in jouw keuken. Natuurlijk heeft iedereen hier niet altijd zin in of tijd voor. Daarom biedt Boilergigant een montage en installatie service aan. Met meer dan 25 jaar ervaring staan onze monteurs klaar om jou te helpen. Laat je het aansluiten van jouw boiler dus liever aan een professional over? Ontdek onze installatie en montage pagina om onze service te bekijken.

Advies van onze professional

Het assortiment van keukenboilers kent verschillende type uitvoeringen en merken. Maar welke boiler is geschikt voor jouw keuken? Dit hangt af van het waterverbruik van jouw huishouden. Onze boilerexpert Marcel staat voor jou klaar en helpt jou graag met al jouw vragen. Heb jij dus advies nodig van een professional? Ontdek onze klantenservice pagina om met Marcel te bellen, chatten of mailen.

 

Filteren

Merk
Materiaal boilervat
Tappatroon
Energie label
Vermogen