Accessoires Duurzaam douchen

Duurzaam douchen

Duurzaam douchen

Een warme douche is natuurlijk heerlijk en het liefst staan we er dagelijks een uur onder. Helaas is dit niet goed voor het milieu en ook niet voor jouw water- en energierekeningen. Daarom is het belangrijk om duurzaam om te gaan met jouw douchebeurten. Dit kan aan de hand van verschillende tactieken, maar ook gemakkelijk met de juiste accessoires. Lees meer.

Wat is duurzaam douchen?

Douchen kost veel water en energie. Dit verbruik aan water en energie kan, wanneer het te veel is, slecht zijn voor het milieu. Daarnaast lopen de rekeningen hierdoor ook aardig op. Met duurzaam douchen zorg je dat je tijdens het douchen minder water en energie verbruikt. Dit kan bijvoorbeeld door er korter onder te staan, er minder vaak onder te staan of waterbesparende accessoires te gebruiken.

Waarom duurzaam douchen?

  • Je bent milieuvriendelijk bezig;

  • Jouw water- en energierekeningen dalen;

  • Door korter te douchen bespaar je tijd;

  • Het is beter voor je huid.

Duurzaam douchen met Comfortsaver

De Comfortsaver is een geweldige accessoire. Je hoeft namelijk vrijwel niets te doen, maar je bespaart ineens veel meer. Zo bespaar je tot wel 50% op water en 30% op energie. En dat terwijl je hem alleen hoeft aan te schaffen, te monteren en in gebruik te nemen. Dit betekent dus dat jij niet hoeft in te leveren op comfort, maar wel profiteert van dalende rekeningen. Bekijk de waterbesparende set van Comfortsaver

Duurzaam douchen met Sanura Flatmate

De Sanura Flatmate is ook een geweldige uitvinding. Het is namelijk de eerste douche-wtw die gebruikt kan worden zonder dat je iets hoeft te verbouwen. Hij is namelijk meteen en gemakkelijk aan te sluiten op jouw douchekraan. Met de Sanura Flatmate heb je minder warm water nodig voor jouw douchebeurt, omdat het wegstromende douchewater het koude douchewater vast opwarmt. Momenteel kun je kiezen tussen twee verschillende varianten;

  • Sanura Flatmate: volledig uitgevoerd in duurzaam ABS met een antislip afwerking aan de bovenkant.

  • Sanura Flatmate+: afgewerkt met een Flexiteek toplaag die gemaakt is van 100% PVC.

Voorkom kalk met Kalkloos

De Comfortsaver en Sanura Flatmate zijn natuurlijk super handige accessoires. Items die écht wat toevoegen in jouw huis. Maar wist je dat er nog veel meer van dit soort handige tools bestaan? Een mooi voorbeeld hiervan is de waterontharder van Kalkloos. Hiermee wordt kalk namelijk geneutraliseerd waardoor er vrijwel niets van overblijft. Zie je nog wat zitten? Dan is dat gemakkelijk met een doekje weg te halen!

Installatieservice van Boilergigant

Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende dingen, en service is daar zeker één van! Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij zo veel mogelijk comfort ervaart. Comfort in het zoeken naar het juiste product, in de aankoop, maar ook in de installatie. Daarom kun je bij veel verschillende producten kiezen voor onze installatieservice. Hierbij ontvang je een erkende specialist aan huis die alles van A tot Z voor je in orde maakt. En jij? Jij leunt lekker achterover! Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Contact opnemen met Boilergigant

Mocht je nog vragen hebben, kun je deze altijd stellen aan een van onze experts. Twijfel dus niet en neem gerust contact op via de chat, mail of telefoon.

Filteren

Rendement bij 9 2 l m
Rendement bij 12 5 l m
Indirecte energiebesparing
Diepte
Breedte
Hoogte
Maximale werkdruk
Maximale temperatuur
Gewicht
Rendement bij 5 8 l m
Lengte
Ral
Merk