Sanura Flatmate Zwart

Merk: Kalkloos

689,00 incl. BTW

4Beperkte voorraad

Informatie

Sanura Flatmate Zwart

Douchen kost zoveel liters water, maar met de Sanura Flatmate Zwart vang je het gebruikte water weer op! Sanura gaat met haar producten voor een duurzame wereld waardoor de Flatmate’s ook een lange levensduur hebben. De Sanura Flatmate Zwart wordt eenvoudig in de douchebak geplaatst en aangesloten op elke standaard douchekraan zonder te verbouwen. De grotere beschikbaarheid van warm water verhoogt het douchecomfort of maakt plaatsing van een kleinere ketel mogelijk. Bestellen en douchen maar!

Een aantal feitjes over de Sanura Flatmate Zwart:

  • Rendement tot 42,6%;
  • Eenvoudig schoon te houden;
  • Luxe uitstraling en duurzame materialen;
  • Binnen een handomdraai kan worden aangesloten op elke standaard douchekraan zonder te verbouwen.

Over Sanura

Met de producten van Sanura wordt de warmte hergebruikt zonder dat het water wordt gerecycled. Dit zorgt voor een aantrekkelijke kostenbesparing en verkleint de uitstoot van CO2. Het warme water verdwijnt binnen enkele seconde in het doucheputje, en daar wilde Sanura verandering in brengen met haar douche-wtw’s. Sanura gaat voor een strak design en verschillende kleuren van haar producten zodat het in iedere badkamer past. Ontdek het verhaal van Sanura.

Montageservice van Boilergigant

Heb je het over energie en waterbesparing, dan heb je het waarschijnlijk over de Sanura Flatmate. Wij begrijpen dat jij zo snel mogelijk hiervan wilt genieten tijdens het douchen. Onze vakkundige monteurs komen graag de Sanura Flatmate bij jou thuis monteren. Vink tijdens het bestellen aan dat je gebruikt wilt maken van de installatieservice. Zodra je bestelling geplaatst is ontvangt onze monteur hier een melding van. Er wordt binnen 48 uur contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak. Voordat je het weet sta jij zingend onder de douche! Ontdek onze installatieservice.

Installatie en aansluitingen

De Sanura Flatmate Zwart wordt geleverd inclusief koppelstukken voor aansluiting op de douchekraan. Het installeren van de Flatmate is eenvoudig met het behulp van de meegeleverde koppelstukken. De koppelstukken zijn zo ontworpen dat de douchekraan slechts enkele centimeters naar voren komt. Het is aan te raden om de Flatemate eens per week schoon te spoelen met de handdouche voor een optimale werking. Ook kun je de losse delen van de Flatemate goed reinigen door deze te demonteren. Het ontwerp voldoet aan veiligheid en het voorkomen van contact tussen drinkwater en gebruikt douchewater. Daarnaast voorziet het ontwerp van antislip om uitglijden te voorkomen.

Contact opnemen met Boilergigant

Heb jij nog vragen naar aanleiding van de Sanura Flatmate Zwart of heb je nog andere vragen voor onze expert? Onze expert Marcel staat graag voor je klaar om je te helpen. Als je contact op wilt nemen dan kun je met ons chatten, bellen en mailen.

Specificaties

Artikelnummer
33160702
Rendement bij 5,8 L/m
40,2%
Rendement bij 9,2 L/m
36,6%
Indirecte energiebesparing
30%
Lengte
75 cm
Breedte
75 cm
Maximale werkdruk
7 bar
Maximale temperatuur
65°C
Gewicht
15 kg
RAL
9017
Merk
Sanura

Reviews

Schrijf uw beoordeling!