Sanura Flatmate + Wit

Merk: Kalkloos

898,00 incl. BTW

3Beperkte voorraad

Informatie

Sanura Flatmate + Wit

Het enige wat jij nog mist in de douche om energie te besparen is de Sanura Flatmate+ Wit! De Sanura Flatmate Wit is de eerste douchte-wtw (warmteterugwinnig) die zonder te verbouwen kan worden aangesloten op (bijna) elk standaard douchekraan. Hoe dit werkt? Het gebruikte douchewater stroomt door de warmtewisselaar waardoor het koude drinkwater is voorverwarmd, hierdoor heb je dus minder heet drinkwater nodig voor je douchebeurt!

Een aantal voordelen van de Sanura Flatmate+ Wit:

  • De gemakkelijkste en goedkoopste oplossing voor douchewarmteterugwinning;
  • Eenvoudig te installeren en schoon te houden;
  • Een gemiddeld gezin bespaart al snel een paar honderd euro op de energierekening;
  • De Flatmate draagt bij aan een duurzame wereld.

Over Sanura

Sanura gaat voor een toekomst waarin het terugwinnen van douchewarmte zelfsprekend hoort te zijn. Met de douche-wtw’s willen zij een bijdrage leveren aan water en energiebesparing. Sanura zorgt ervoor dat haar producten eenvoudig te installeren zijn zonder te verbouwen. Het zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke kostenbesparing, maar verkleint ook de uitstoot van CO2. Sanura gaat voor het strakke en moderne design van haar producten die een verrijking geven aan de badkamer. Ontdek meer over Sanura.

Montageservice van Boilergigant

Heb jij nou zoiets van die Sanura Flatmate+ moet ik zo snel mogelijk in mijn douche hebben? Dan helpen wij jou maar al te graag. Het team van Boilergigant heeft vakkundige en professionele monteurs in dienst die de Sanura Flatmate graag komen installeren bij jou. Benieuwd hoe dit in zijn werking gaat? Vink tijdens het bestellen aan dat je gebruikt wilt maken van de installatieservice. Zodra je bestelling geplaatst is ontvangt onze monteur hier een melding van. Er wordt binnen 48 uur contact met je opgenomen via onze monteurs. Het enige wat nog hoeft te gebeuren is een afspraak in plannen! Relaxed.. want jij kan straks heerlijk energiebesparend gaan douchen. Ontdek onze montageservice op deze pagina.

De Flatmate

De Sanura Flatmate+ Wit is eenvoudig te installeren met behulp van de meegeleverde koppelstukken die tussen de standaard muuraansluitingen en de douchekraan worden gemonteerd. Het is aan te raden om de Flatmate eens per week schoon te spoelen met de handdouche. De Flatmate is eenvoudig te demonteren zodat losse onderdelen ook kunnen worden gereinigd. Daarnaast staat de Flatmate voor een lange levensduur en is het voorzien van antislip om uitglijden te voorkomen.

Contact opnemen met Boilergigant

Heb jij nog vragen naar aanleiding van de Sanura Flatmate Wit of heb je nog andere vragen die omhoog zijn geborreld? Laat het ons weten! Onze expert Marcel staat graag voor je klaar om je te helpen. Als je contact op wilt nemen dan kun je met ons chatten, bellen en mailen.

Specificaties

Artikelnummer
33160703
Rendement bij 5,8 L/m
40,2%
Rendement bij 9,2 L/m
36,6%
Indirecte energiebesparing
30%
Lengte
75 cm
Breedte
75 cm
Maximale werkdruk
7 bar
Maximale temperatuur
65°C
Gewicht
17 kg
RAL
9003
Merk
Sanura

Reviews

Schrijf uw beoordeling!