Accessoires

Accessoires

Accessoires

Bij een keuken denk je misschien niet meteen aan de accessoires. De kookplaat, kraan en koelkast komen onder meer waarschijnlijk eerder in je op. Maar wist je dat accessoires een essentieel onderdeel zijn in de keuken en badkamer? Ze maken deze ruimtes namelijk compleet. Zowel in schoonheid als in handigheid. Lees meer.

categorie-elektrische-boiler-accessoires.jpg

Elektrische boilers accessoires

categorie-keukenboilers-accessoires.jpg

Keukenboiler accessoires

Categorie-accessoires-keuken-kranen.jpg

Keukenkraan accessoires

waterontharder-kalkloos-boilergigant.jpg

Waterontharder

duurzaam-douchen-(1).jpg

Duurzaam douchen

Wat zijn accessoires?

Accessoires zijn items die je kunt toevoegen aan, in dit geval, jouw keuken of aan jouw boiler. Accessoires zijn op zichzelf niet noodzakelijk, maar een toevoeging voor een groter geheel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan jouw gootsteen. De gootsteen is prima op zich, maar je kunt er wel een bodemrek aan toevoegen. Zo’n bodemrek is stijlvol maar beschermt ook jouw spoelbak. Accessoires kunnen dus zowel stijlvol als handig zijn. Je kiest ze omdat je er wat aan hebt of omdat je ze simpelweg mooi vindt. Wij hebben de volgende mogelijkheden:

Voordelen van accessoires:

  • Optimaliseren de uitstraling van jouw keuken of badkamer;

  • Zorgen dat jouw keuken of badkamer een fijne plek wordt die écht bij jou past;

  • Maken sommige handelingen efficiënter en/of gemakkelijker;

  • Beschermen jouw boiler zodat jij hier extra lang mee kan doen;

  • Kunnen jou helpen met verschillende dingen, zoals besparen van water en energie.

Accessoires voor de uitstraling van jouw keuken

Je kunt jouw keuken op veel verschillende manieren aankleden. Zo kun je ervoor kiezen om de keuken kaal en leeg te houden, maar je kunt hem ook opleuken aan de hand van accessoires. Accessoires zorgen namelijk voor een mooie uitstraling die helemaal bij jou past. Heb je bijvoorbeeld een gouden kraan? Dan is een bijpassend bodemrek misschien wel de perfecte match. Ben je geen fan van dat losse zeepje op het aanrecht? Ga dan voor een ingebouwd zeeppompje. Voor accessoires die jouw keuken kunnen pimpen kun je het beste kijken bij de Selsiuz accessoires.

Praktische accessoires

Naast accessoires die mooi zijn om naar te kijken, bestaan er natuurlijk ook items die jouw leven wat makkelijker kunnen maken. Een mooi voorbeeld hiervan is de waterontharder van Kalkloos. Kalkaanslag kan erg vervelend zijn en met Kalkloos voorkom je dit probleem in zijn geheel. En naast kalkvorming voorkomt hij ook nog eens roestvorming. Een ander mooi voorbeeld is de Comfortsaver. Hiermee bespaar je tot wel 50% water en 30% energie, terwijl je er niets voor hoeft te doen! Dit dankzij de waterbesparende set van Comfortsaver.

Montageservice van Boilergigant

Is montage niet echt jouw ding? Reken dan op ons. Je kunt de montage namelijk met een paar drukken op de knop uitbesteden aan een van onze specialisten. Deze erkende professional zal het gehele proces op zich nemen en zorgen dat alles tiptop in orde is. Zo heb jij hier geen omkijken naar maar geniet je wel gauw van je nieuwe aanwinst. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact opnemen met Boilergigant

Heb je nog vragen over de accessoires? Twijfel dan niet om contact op te nemen met een van onze experts. Zij helpen jou graag verder via de chat, mail of telefoon.

Filteren

Merk
Toon meer
Type kraan
Type hendel
Basiskleur
Hoogte kraan
Toon meer
Aantal graden draaibaar
Type binnnenwerk
Ecostart
Kraangat
Garantie
Installatie
Stroomverbruik
Werkbare spanningen
Vermogen
Afmetingen