Kokend water kranen

Kokend water kranen

Kokend water kranen van Selsiuz

Drink je graag thee door de dag heen? Kook jij effectief door alvast kokend water in de pan te doen? Dan is een kokend water kraan precies wat je nodig hebt. Met een kokend water kraan bespaar je namelijk veel tijd omdat je niet meer hoeft te wachten tot het water gekookt is. Je tapt het direct! Lees meer.

kokend-water-boiler-van-selsiuz.jpg

Selsiuz reservoirs

kokend-water-kranen-van-selsiuz.jpg

Selsiuz kranen

kokend-water-kraan-accessoires-van-selsiuz.jpg

Selsiuz accessoires

Wat is een kokend water kraan?

Een kokend water kraan zorgt ervoor dat jij naast warm en koud water ook meteen kokend water kunt tappen. In tegenstelling tot een waterkoker, hoef je nu dus niet meer te wachten tot het water is gekookt. Dit is mogelijk omdat een kokend water kraan altijd samen met een boiler werkt. Het water wordt in de boiler op temperatuur gehouden zodat jij het kunt tappen wanneer je het nodig hebt. Er bestaan veel verschillende soorten kokend water kranen. Welke kraan jij kiest, is afhankelijk van wat jij graag wil hebben qua uitstraling en functionaliteiten. De verschillende kokend water kranen van Selsiuz:

Voordelen van een kokend water kraan:

  • Altijd direct kokend water bij de hand;

  • Je bespaart op water en energie;

  • Enorm veilig in gebruik;

  • Gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld bruisend en/of gekoeld water.

Er is een Selsiuz voor iedereen

Je kunt bij ons terecht voor kokend water kranen van het merk Selsiuz. Selsiuz is een geliefd Nederlands merk op het gebied van kokend water kranen. Wat mensen vooral fijn vinden aan het merk is dat het assortiment zo toegankelijk is. Dit is ook iets waar Selsiuz hard voor werkt. Het motto is dan ook niet voor niets “Er is een Selsiuz voor iedereen!” Je vindt bij het merk enorm veel mogelijkheden, van verschillende kleuren tot verschillende functionaliteiten.

Welke boiler heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste boiler kan lastig lijken, maar eigenlijk valt het reuze mee. Je moet alleen weten wat jouw eigen wensen en behoeften zijn. Wanneer je dat weet, kun je de boiler zoeken die daarbij past. Om je wat duidelijkheid te geven volgt hier een overzicht met alle Selsiuz boilers die je kunt kiezen bij jouw kokend water kraan:

Kokend water kraan laten installeren door Boilergigant

Genieten van kokend water maar dan zonder het gedoe van de installatie? Dat kan door te kiezen voor onze installatieservice. Je ontvangt dan namelijk een erkende specialist aan huis die alles van begin tot eind voor je in orde maakt. Zo kun jij je eigen ding doen, maar wel gauw genieten van jouw nieuwe kokend water kraan. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Prachtige én praktische accessoires

Je kunt bij ons terecht voor zowel mooie als handige items. Wil je jouw keuken een beetje aankleden? Dan kun je bijvoorbeeld kijken bij de Selsiuz accessoires. Hier vind je namelijk allerlei leuke dingen zoals gouden spoelbakken en ingebouwde zeeppompjes. Ben je meer op zoek naar items die wat voor je doen op praktisch gebied? Bekijk dan eens accessoires zoals een waterontharder of de Comfortsaver.

Contact met Boilergigant

Wil je meer informatie over onze kokend water kranen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts. Via de chat, mail of telefoon helpen zij jou graag verder.

Filteren

Type water
Materiaal boilervat
Vermogen
Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Toon meer
Kleur
Toon meer
Buitenmaat
Binnenmaat