Kokend water kranen Selsiuz kranen Selsiuz Unlimited

Selsiuz Unlimited

Selsiuz kokend water kraan Unlimited

Met een Selsiuz Unlimited kokend water kraan ben je helemaal voorzien. Kokend water is namelijk niet het enige dat je tapt met deze kraan. Je geniet hiermee ook nog eens van warm, koud, gekoeld en bruisend water. Lees meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-unlimited-met-titanium-single-boiler.jpg

Selsiuz Unlimited met Titanium Single boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-unlimited-met-titanium-combi-extra-boiler.jpg

Selsiuz Unlimited met Titanium Combi extra boiler

Selsiuz kokend water kraan Unlimited

Een Selsiuz Unlimited kokend water kraan in huis betekent unlimited genieten. Met deze kraan tap je namelijk naast kokend water ook warm, koud, gekoeld en bruisend water. Zo is iedereen in het huishouden met één kraan meteen voorzien. Je kunt een Selsiuz Unlimited kraan kiezen in de kleuren Koper, Goud en Gun metal.

Voordelen van de Selsiuz kokend water kraan Unlimited:

  • Meteen kokend water tappen;

  • Naast kokend water geniet je ook van warm, koud, gekoeld en bruisend water;

  • Beschikbaar in verschillende kleuren en vormen;

  • Te combineren met alle Selsiuz boilers.

Heb jij Selsiuz al gespot?

Selsiuz is tegenwoordig overal te vinden. In huizen, op kantoren en zelfs op televisie! Kijk jij graag naar kookprogramma’s? Dan is de kans groot dat je ze wel eens hebt gezien op de buis. De Selsiuz kokend water kranen hebben namelijk al mogen schitteren in meerdere shows, zoals Heel Holland Bakt en Kook mee met MAX.

Welke boiler moet ik kiezen?

Bij een kokend water kraan hoort natuurlijk ook een boiler. Weet je nog niet welke boiler jij moet kiezen? Misschien geeft het onderstaande overzicht dan wat meer inzicht.

 

  • Selsiuz Cooler: toevoeging op de boiler die zorgt voor gekoeld en gekoeld bruisend water

  • Selsiuz Cool: toevoeging op de boiler die zorgt voor gekoeld en bruisend water

De keuze die je maakt is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Mocht je dit graag met iemand willen bespreken, kun je altijd terecht bij een van onze experts of bekijk de Boilerwijzer.

Kokend water kraan installatieservice van Boilergigant

Zie je op tegen de installatie? Kies dan voor onze installatieservice. Hiermee haal je de last volledig van je schouders af, aangezien wij alles van A tot Z van je overnemen. Eén van onze erkende specialisten maakt alles voor je in orde, zodat jij in no time kunt gaan genieten van jouw nieuwe kraan. Meer informatie over deze service vind je bij montage en installatie.

Optimaliseer jouw keuken met accessoires

Heb je het idee dat jouw keuken nog niet helemaal af is? Dat er nog één en ander aan toegevoegd moet worden? Dan zijn de Selsiuz accessoires de perfecte oplossing voor jou. Met deze items kun je jouw keuken namelijk helemaal optimaliseren. Zo haal je met een bijpassende spoelbak bijvoorbeeld een echte blikvanger in huis.

Contact met Boilergigant

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Twijfel dan niet om ons een chat of mail te sturen. Wil je liever even bellen? Dan kan dat natuurlijk ook.

Filteren

Tappatroon
Energielabel
Vorm uitloop kraan
Kleur