Kokend water kranen Selsiuz kranen Selsiuz Haaks

Selsiuz Haaks

Selsiuz kokend water kraan Haaks

De Selsiuz kokend water kranen Haaks zijn een prachtige toevoeging voor in de keuken. De haakse vorm zorgt voor een strakke look waar het oog meteen op valt. Je kunt er kokend water mee tappen, maar indien gewenst nog veel meer. Zoals gekoeld bruisend water bijvoorbeeld. Lees meer.

kokend-water-kraan-selsiuz-haaks-met-single-boiler.jpg

Selsiuz Haaks met Single boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-haaks-met-combi-extra-boiler.jpg

Selsiuz Haaks met Combi extra boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-haaks-met-titanium-single-boiler.jpg

Selsiuz Haaks met Titanium Single boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-haaks-met-titanium-combi-extra-boiler.jpg

Selsiuz Haaks met Titanium Combi extra boiler

kokend-water-kraan-selsiuz-haaks-selsiuz-haaks-met-cooler.jpg

Selsiuz Haaks met Cooler

Selsiuz Haaks

Een kokend water kraan voorziet jou van kokend water. De Selsiuz kokend water kraan Haaks doet precies dat, en nog een beetje meer. Deze kranen dragen namelijk ook wat bij aan de uitstraling van jouw keuken. De haakse vorm zorgt voor een moderne en strakke look, wat jouw keuken naar een compleet nieuw niveau kan tillen. Verder kun je kiezen tussen de kleuren RVS, Chroom, Koper, Goud, Gun metal en Mat zwart. Zo zit er dus altijd een kraan bij die perfect bij jouw keuken past.

Voordelen van de Selsiuz Haakse kokend water kranen:

  • Altijd meteen kokend water bij de hand;

  • Strakke en moderne vorm;

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende functionaliteiten;

  • Te combineren met alle Selsiuz boilers.

Selsiuz op tv

Selsiuz staat natuurlijk bekend om de beeldschone kokend water kranen. Het is daarom ook niet gek dat ze al vaker hebben mogen stralen op de televisie. De Selsiuz kokend water kranen zijn al in verschillende programma’s te zien geweest. Heb jij ze toevallig al eens gespot?

Welke boiler heb ik nodig?

Een boiler kiezen lijkt misschien een lastige keuze, maar dat valt gelukkig reuze mee. Je moet alleen weten welke opties je hebt en wat jouw eigen wensen en behoeften zijn. Om het je wat makkelijker te maken vind je hieronder een opsomming van de verschillende soorten Selsiuz boilers.

Kokend water kraan laten installeren door Boilergigant

Wil je wel een kokend water kraan maar wil je deze niet zelf installeren? Dat is geen probleem! Velen zijn je al voorgegaan door gebruik te maken van onze installatieservice. Kies deze service dus vooral en geniet van ultiem gemak. Een van onze erkende specialisten maakt alles van begin tot eind in orde, zodat jij direct kunt gaan genieten van je nieuwe aanwinst. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Selsiuz accessoires

Het merk Selsiuz staat, naast de prachtige kokend water kranen, ook bekend om de toffe accessoires. In het assortiment vind je namelijk veel verschillende items waar je jouw keuken mee op kunt fleuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een spoelbak in dezelfde kleur als jouw kraan, of een zeeppompje dat netjes wordt ingebouwd in jouw keukenblad!

Contact opnemen met Boilergigant

Heb je nog vragen over de Selsiuz kokend water kranen? Onze experts staan graag voor je klaar. Chat, mail of bel dus gerust en krijg antwoord op al jouw vragen.

Filteren

Type water
Materiaal boilervat
Tappatroon
Energielabel
Reservoir diameter
Vermogen
Hoeveelheid 100 c
Hoogte kraan
Kleur
Toon meer