Kokend water kranen Selsiuz accessoires

Selsiuz accessoires

Kokend water kraan accessoires van Selsiuz

Je keuken opfleuren doe je het beste met accessoires van Selsiuz. Het leven is immers een feestje, dus hang de slingers op met leuke items van dit merk! Lees meer.

Selsiuz kokend water kraan accessoires

Accessoires maken alles leuker, toch? Een outfit, een auto, maar natuurlijk ook een kamer. En niet alleen de slaap- of woonkamer, maar ook de keuken. Hier zijn we immers best vaak, dus ook deze ruimte mag mooi aangekleed worden. Gelukkig heeft Selsiuz hier heel veel leuke opties voor. Ontdek ze dus lekker op je gemak!

Waarom accessoires van Selsiuz?

  • Draagt bij aan een mooie uitstraling

  • Kan ook erg handig zijn

  • Laat alles mooi op elkaar aansluiten

  • Kan jouw keuken opgeruimder maken

Er is een Selsiuz voor iedereen

Selsiuz is een onmisbaar merk op het gebied van kokend water kranen. Het merk biedt namelijk veel toegankelijkheid, wat ze echt onderscheidend maakt van de rest. Wat je wensen ook zijn, de kans is groot dat Selsiuz het voor je heeft. Of het nu gaat om de kleur, de vorm of de functies. Zo is het motto van Selsiuz ook: er is een Selsiuz voor iedereen.

Een geweldige spoelbak voor jouw keuken

Met de accessoires van Selsiuz breng je jouw keuken dus echt helemaal tot leven. Het perfecte voorbeeld hiervan zijn de (gekleurde) spoelbakken van het merk. Je hebt ze bijvoorbeeld in het goud of koper, maar ook in het zwart of met rvs afwerking. Zo kun je dus precies de spoelbak kiezen die past bij jouw keuken. En een belangrijk extraatje: je kunt er je huidige spoelbak mee beschermen.

Handige inbouw zeeppompjes

Naast mooie spoelbakken vind je in het assortiment van Selsiuz accessoires ook hele toffe zeeppompjes. Kies je zo’n zeeppomp, dan wordt deze ingebouwd in jouw keukenblad. Zo zwaai je het rondzwervende zeepje dus voorgoed uit, en ruil je hem om voor echte klasse. Ook deze zeeppompjes zijn er in verschillende kleuren. Je kunt hem dus ook laten matchen met jouw spoelbak!

Kokend water kraan als kers op de taart

Al die gave accessoires brengen een fantastische uitstraling met zich mee. Maar voeg er nog een kokend water kraan aan toe en je bent hélemaal klaar! Want zodra je een kokend water kraan in de keuken hebt staan, wil je nooit meer zonder. Dit is de toevoeging die iedereen nodig heeft, het bespaart je onwijs veel tijd en water én je verhoogt je comfort enorm. Bekijk daarom gerust alle mogelijkheden bij onze kokend water kranen.

Boiler installatieservice van Boilergigant

Wij zouden het super leuk vinden om de installatie van jouw nieuwe boiler uit handen te nemen. We weten namelijk als geen ander dat niet iedereen hier plezier uit haalt. Maar gelukkig doen onze professionals dat wel! En ze doen het ook nog eens op de allerbeste manier, zodat jij in no time zorgeloos kunt genieten van warm water. Meer weten? Bekijk montage en installatie.

Contact met Boilergigant

Voor meer informatie over de accessoires van Selsiuz of kokend water kranen kun je altijd contact opnemen met een van onze experts. Met veel plezier helpen zij jou verder via de chat, mail of telefoon.

Filteren

Afwerking
Breedte
Hoogte product
Buitenmaat
Binnenmaat
Kleur
Lengte product