Kokend water kranen Selsiuz reservoirs

Selsiuz reservoirs

Selsiuz reservoirs

Bij een Selsiuz kokend water kraan hoort een Selsiuz reservoir. Deze heb je namelijk nodig om optimaal gebruik te kunnen maken van de kraan. Welke boiler jij nodig hebt, ligt helemaal aan jouw wensen en behoeften. Bekijk daarom vooral alle mogelijkheden. Lees meer.

selsiuz-single-kokend-water-boiler.jpg

Selsiuz Single boiler

selsiuz-combi-extra-kokend-water-boiler.jpg

Selsiuz Combi extra boiler

selsiuz-titanium-single-boiler.jpg

Selsiuz Titanium Single boiler

selsiuz-titanium-combi-extra-kokend-water-boiler.jpg

Selsiuz Titanium Combi extra boiler

5-in-1-kokend-water-kraan-selsiuz-cooler.jpg

Selsiuz Cooler

selsiuz-cool-kokend-water-boiler.jpg

Selsiuz Cool

Selsiuz Reservoirs

Om goed gebruik te kunnen maken van jouw Selsiuz kokend water kraan, heb je een Selsiuz reservoir nodig. Met zo’n reservoir wordt koud water opgewarmd voor gebruik. Je kunt kiezen uit verschillende varianten:

Welke boiler jij kiest, is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld alleen kokend water? Dan is een Single boiler voldoende. Heb je uitgebreidere wensen? Dan kun je beter naar een van de andere opties kijken. Uiteraard kun je hier ook even over sparren met een van onze experts.

Waarom een Selsiuz reservoir?

  • Genoeg keus om jouw perfecte situatie mee samen te stellen;

  • Werkt waterbesparend;

  • Te combineren met alle Selsiuz kokend water kranen;

  • Gemakkelijk te (laten) installeren.

De schoonheid van Selsiuz

Selsiuz staat onder meer bekend om de eenvoud en schoonheid die de kokend water kranen uitstralen. Verder staat het Nederlandse merk voor duurzame en praktische producten. Daarom is er ook zo veel keuze in functionaliteiten en designs. Op die manier streeft Selsiuz naar het bieden van kwaliteit en toegankelijkheid.

Installatieservice van Boilergigant

Zet je het installeren van de nieuwe boiler liever niet op jouw eigen lijstje? Maak dan gebruik van onze installatieservice. Wanneer je kiest voor deze service, geniet je van het ultieme gemak. Alles wordt namelijk van begin tot eind voor je geregeld, zodat jij je nergens over hoeft te buigen. Meer informatie vind je bij montage en installatie.

Kalkloos het leven door

Kalkvorming kan een vervelend probleem zijn. Vooral wanneer je het continu probeert te verwijderen maar het toch zijn weg terug vindt. Gelukkig heeft Kalkloos hier de perfecte oplossing op. Deze waterontharder zorgt er namelijk voor dat de kalk- en roestvorming in jouw badkamer en keuken voorkomen wordt. Zo kun jij volledig kalkloos verder!

Contact met Boilergigant

Meer weten over de Selsiuz reservoirs? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze experts staat je graag te woord via de chat, mail of telefoon.

Filteren

Type water
Materiaal boilervat
Tappatroon
Energielabel
Reservoir diameter
Vermogen
Hoeveelheid 100 c
Vorm uitloop kraan
Hoogte kraan
Toon meer
Kleur
Toon meer