Accessoires Keukenkraan accessoires

Keukenkraan accessoires

Keuken kranen

Naast boilers kan je bij Boilergigant ook terecht voor jouw keuken kranen . Deze kan je kopen voor de sier maar hebben ook andere functies naast water tappen. Een lage druk mengkraan kan namelijk ook als vervanging gebruikt worden voor de inlaatcombinatie bij jouw boiler. Zo is jouw keuken kraan méér dan alleen een kraan. Lees meer.

Een aantal voordelen van onze keuken kranen op een rijtje:

  • Goed te combineren met jouw boiler
  • Te monteren aan de wand
  • Kan gebruikt worden ter vervanging van de inlaatcombinatie
  • Vind snel de juiste temperatuur met jouw mengkraan

Wand keuken kraan

Ben je op zoek naar een kraan die je aan de wand moet monteren? Dan ben je op de juiste pagina beland. De LD-Wandmengkraan luxe uitvoering is een lage druk kraan die geplaatst wordt in de wand. Doordat deze wandkraan in de muur ingebouwd is geeft dit een mooie uitstraling. Daarnaast is deze kraan niet alleen mooi om naar te kijken, het heeft ook nog een extra functie. Normaal gesproken moet je bij het plaatsen van een boiler altijd gebruik maken van een inlaatcombinatie. Met deze luxe wandkraan hoeft dat niet meer doordat deze als vervanging dient van een inlaatcombinatie. De kraan druppelt namelijk altijd en kan hierdoor de overdruk die in de boiler ontstaat afvoeren.

Lage druk kraan bij Boilergigant

Bij Boilergigant verkopen wij niet alleen kranen, maar natuurlijk ook boilers. Daarom is deze accessoire een mooie toevoeging op jouw elektrische boiler. We hebben de werking van de lage druk kraan net al een beetje verklapt, maar zullen het nog iets beter voor je toelichten. Een lage druk kraan kan je als vervanging gebruiken voor de inlaatcombinatie. Dit doordat de kraan altijd druppelt waardoor de overdruk in de boiler afneemt. Het stoom dat vrijkomt in de boiler tijdens het opwarmen van het water loopt naar buiten via de kraan. Het lijkt daardoor misschien dat je kraan kapot is doordat deze druppelt. Dit is geen lek, maar juist een manier waarop jouw boiler wordt beschermd.

Itho Daalderop keuken kranen

Bij Boilergigant verkopen wij keuken kranen van het merk Itho Daalderop. Zij zijn marktleider in boilers en andere warm water oplossingen. Samen met jou maken zij energieneutraal wonen vandaag al mogelijk. Itho Daalderop streeft ernaar om een gezond en energiezuinige woning voor iedere klant te creëren. Met hun ruime assortiment in bijvoorbeeld keukenboilers en cv-ketels hebben zij alles voor een optimaal binnenklimaat voor in uw woning. Wil jij nog meer weten? Ontdek meer over Itho Daalderop!

Contact | Keuken kranen

Heb je hulp nodig tijdens jouw zoektocht naar keuken kranen? Onze warm water expert Marcel staan voor jou klaar om al jouw brandende vragen over kranen, boilers of elektrische verwarmingen te beantwoorden. Ontdek onze klantenservice pagina en bel, chat of mail met Marcel.

Filteren

Merk
Type kraan
Type hendel
Basiskleur
Hoogte kraan
Toon meer
Aantal graden draaibaar
Type binnnenwerk
Ecostart
Kraangat
Garantie