Itho Daalderop 80 liter

De Itho Daalderop 80 liter smartboiler is speciaal gemaakt om duurzaam te werken. De smartfunctie op de boiler zorgt ervoor dat er zuinig wordt om gegaan met energieverbruik. Deze slimme boiler past zich aan naar het waterverbruik van de gebruiker. Zo verliest de boiler niet onnodig warmte tijdens het stilstaan. In vergelijking met standaard boilers kan de energiebesparing wel op lopen tot 15%. Dit is prettig voor de portemonnee en het milieu.

Naast de smartfunctie beschikt de boiler over nog meer productvoordelen:

  • Duurzaam in gebruik
  • Onderhoudsarm door het koperen voorraadvat
  • Extra snel warm water door de boostfucntie
  • Een LCD-display met een nauwkeurige temperatuurregeling en eenvoudig te bedienen instellingen.
  • De Smartboiler is geschikt voor het vervangen van iedere elektrische boiler

 

Itho Daalderop

Het is de missie van Itho Daalderop om mensen prettig te laten wonen, werken en leven. Hierbij verzorgen zij de verwarmings-, tapwater-, en regeltechniekoplossingen. De basis van deze elementen staat in het teken van duurzaamheid. Dankzij de innovatieve producten en systemen van Itho Daalderop zorgen zij voor het perfecte binnenklimaat. Itho Daalderop houdt zich bezig met thema’s zoals energietransitie, nul-op-de-meter, wonen zonder energierekening – en gasloos bouwen en wonen. Hierdoor maken zij energieneutraal wonen, met de klimaateisen in het achterhoofd, vandaag al mogelijk.

De slogan van Itho Daalderop luidt dan ook: Climate for life

 

Accessoires: Inlaatcombinatie

Om de boiler te beschermen tegen interne overdruk adviseren wij om deze te installeren met een inlaatcombinatie. Zoek je een vervangende boiler en weet je niet zeker of je al een inlaatcombinatie hebt? Bestel deze dan direct erbij. Opgewarmd water zet namelijk uit, en een boiler is een gesloten systeem. De overdruk die ontstaat bij het opwarmen van het water in de boiler kan ontsnappen via de inlaatcombinatie. Een inlaatcombinatie is niet universeel. De set die bij deze boiler staat is specifiek uitgezocht voor dit model boiler.

 

Accessoires: Comfortsaver

Wil je maximaal inzetten op duurzaamheid, bestel dan meteen de comfortsaver mee. De comfortsaver werkt meteen 50% waterbesparend en 30% energiebesparend. En dat zonder dat je hoeft in te boeten op het comfort van lekker douchen. Zo gaat het duurzaam opgewarmde water nog langer mee.

 

Accessoires: Doorstroombegrenzer

Een doorstroombegrenzer is een ring van kunststof die vrijwel aan het einde van een kraan wordt geplaatst. Het plaatsen van deze ring heeft als gevolg dat de kraan minder water verbruikt in een bepaalde tijd dan een kraan zonder doorstroombegrenzer. Ondanks dat er minder water doorstroomt, blijft de (kracht van de) straal hetzelfde.

 

Installatieservice

Bestel je boiler bij ons en laat onze specialisten deze installeren. Een boiler goed monteren is een klus die zorgvuldig moet gebeuren. Onze vakmannen hebben kennis van zaken. Wanneer je installatie aan vinkt bij je bestelling, nemen we binnen 48 uur contact op om de montage afspraak in te plannen. De installatie vindt dan meestal binnen 10 werkdagen plaats op de afgesproken dag en tijd. Onze monteur heeft dan alles bij zich om de installatie soepel te laten verlopen.